Our Specialties

Ons doel is om business en IT dichter bij elkaar te brengen. Dit doen we over vier thema’s. Op welk vlak kunnen we voor jou iets betekenen?

Business Transformations

Een succesvolle transformatie met high performance teams als eindresultaat. Een organisatie waar iedereen dezelfde doelen nastreeft, IT-activiteiten transparant zijn en de business op basis van marktinzichten aan zet is. Een geoliede machine. Dat is waar wij voor gaan.

Vertel mij meer

Business Intelligence

Sturen op basis van data. Jouw doelen meetbaar en transparant gepresenteerd in intuïtief dashboard. Samen bepalen we die stip op de horizon, ontsluiten we databronnen en creëren we waardevolle inzichten voor de lange termijn.

Vertel mij meer

Business Critical Applications

Jouw bedrijfskritische applicaties 24/7 up and running met schaalbare en flexibele software. Optimaal anticiperen op veranderende situaties. En dat geautomatiseerd. Jouw business altijd online, stabiel en betrouwbaar, zodat je er blind op kunt vertrouwen.

Vertel mij meer

Internet of Things

Internet of Things. De wereld waar hardware en software samenkomen. Een slim kantoor, een slimme fabriek, een slim verzorgingshuis of zelfs een smart city? Het is allemaal mogelijk door apparaten en sensoren slim te verbinden met elkaar in de cloud.

Vertel mij meer
Microsoft Gold Partner

Microsoft Partner

Hoe wij het Microsoft Cloud Adoption Framework implementeren? En hoe wij bedrijfskritische applicaties veilig, flexibel en schaalbaar in de cloud zetten?

Vertel mij meer

Nieuwe post!

Voor je wekelijkse portie cloud updates...

Ga naar deze post
Business critical applications
1
 min read  |  
January 14, 2022
Cloud Tip – Upgrade naar Azure Functions 4.0