Openingstijden
Ma
08:00 - 18:00
Di
08:00 - 18:00
Wo
08:00 - 18:00
Do
08:00 - 18:00
Vr
08:00 - 18:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Neem contact met ons op

Liever gelijk bellen? Contact Hans!
+31 6 4600 3171

FAQ

Wat is Modern Service Management?
Geen klassiek IT beheer, maar een nieuwe manier van werken. Samen met onze dochteronderneming Bizure breng jij Modern Service Management, DevOps en de business pro-actief samen.
Wat is een XLA?
Een eXperience Level Agreement. Wij vinden het niet alleen belangrijk ‘wat’ we doen, maar vooral ook ‘hoe’ we het doen. Zo garanderen wij altijd een optimale service.
Wat is BizDevOps
The Golden Path is ons antwoord om BizDevOps op een juiste manier te implementeren. DevOps werkt alleen als de business betrokken is en IT echt waarde kan toevoegen.
Waarom werken jullie met Power BI?
Power BI is een product van Microsoft. Daarin maken we al een keuze. Maar ooit gehoord van het Gartner Magic Quadrant? Power BI is de leader op dat gebied!
Waarom werken jullie met Microsoft?
We maken een keuze. Want als je kiest kan je ergens expert in worden. We geloven in de cloud en in SaaS. We kiezen Microsoft. Wil je nog meer weten over deze achtergrond? Neem gerust contact op.
Doen jullie alleen development of ook beheer?
We kunnen je ondersteunen bij beiden. TeamValue is gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfskritische applicaties, Business Intelligence en bijbehorende Agile Coaching op weg naar het volgen van jouw Golden Path. Bizure, is onze Modern Service Management solution die je helpt om van klassiek IT-beheer naar een nieuwe manier van werken te gaan.
Wat is het Golden Path?
Bij TeamValue hanteren wij een eigen ontwikkelde methodiek. The Golden Path. Deze methodiek bestaat uit meer dan vijftig principes om maximale waarde te creëren. We streven ernaar dat jij met ‘One Button Deploy’ en zonder downtime kunt releasen. Geen gedoe, geen fouten en op elk moment toe te passen. We doen de juiste dingen op het juiste moment. De weg naar software die echt waarde toevoegt voor jouw DevOps teams en de Business!
Waar geloven jullie in? Waarom zouden we gaan samenwerken?
Bij TeamValue brengen wij business en IT bij elkaar. We werken aan bedrijfskritische applicaties, hebben een passie voor data en nemen bij alles wat we doen de transformatie van een bedrijf mee. We zetten de architectuur neer, bouwen dashboards, implementeren BizDevOps, een Agile manier van werken en onze mensen werken actief mee in (project)teams om het gewenste resultaat te behalen. We combineren data en intuïtie omdat we geloven dat IT alleen je probleem niet oplost.
Werken jullie collega’s alleen in de regio Zwolle?
Nee, onze team members werken door het hele land. Met focus op de Randstad en de omgeving waar onze organisatie haar oorsprong vindt. Dat is de regio Zwolle.
Werkt TeamValue aan toffe projecten?
Oordelen mag je zelf. Wij vinden van wel! Al een kijkje genomen tussen onze klantcases en op social media?
Zijn er easter eggs op deze website?
Ja.
Waarom heeft Anton een hekel aan reigers?
"Omdat het de gevaarlijkste beesten op aarde zijn."