Openingstijden
Ma
08:00 - 18:00
Di
08:00 - 18:00
Wo
08:00 - 18:00
Do
08:00 - 18:00
Vr
08:00 - 18:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten

Neem contact met ons op

Liever gelijk bellen? Contact Hans!
+31 6 4600 3171

FAQ

Met welke technieken werken jullie?
Wij zijn Microsoft Partner en daarmee Azure georiënteerd. Daarnaast werken we met verschillende werkwijzen en methodieken, zoals BizDevOps, Scrum en onze eigen way-of-work ‘The Golden Path’. Over die laatste vertellen we je natuurlijk graag meer.
Wat voor opdrachten kan verwachten?
De opdrachten die we krijgen zijn zeer divers. Van cloudmigraties, performanceverbeteringen, ISO-certificering tot automated deployment en monitoring. We kunnen met zekerheid zeggen dat 75% van je werk nieuwbouw zal zijn.
Wat kan ik verstaan onder hybride werken?
Bij TeamValue werken we hybride. Dat zit in ons DNA. We werken namelijk op een plek waar we die dag de meeste waarde kunnen leveren. Soms is dat op kantoor, soms bij de klant op locatie en soms is dat thuis. Dat doen we in goed overleg en met gezond verstand.
Wat moet ik me voorstellen bij een zeer ruim opleidingsbudget?
Bij TeamValue vinden we ontwikkeling op vakinhoudelijk en professioneel vlak erg belangrijk. Daarom bieden we een opleidingsbudget aan, maar dan zonder plafond. Yes, je leest het goed. We geven je geen bedrag mee. We vinden het namelijk belangrijker om te weten welke route jij wilt bewandelen, wat je daarvoor nodig hebt en wat het jou gaat opleveren. Zijn we overtuigd van jouw plan? Dan staat niks jou in de weg om je plannen tot uitvoering te brengen
Wat is Modern Service Management?
Geen klassiek IT beheer, maar een nieuwe manier van werken. Samen met onze dochteronderneming Bizure breng jij Modern Service Management, DevOps en de business pro-actief samen.
Wat is een XLA?
Een eXperience Level Agreement. Wij vinden het niet alleen belangrijk ‘wat’ we doen, maar vooral ook ‘hoe’ we het doen. Zo garanderen wij altijd een optimale service.
Wat is BizDevOps
The Golden Path is ons antwoord om BizDevOps op een juiste manier te implementeren. DevOps werkt alleen als de business betrokken is en IT echt waarde kan toevoegen.
Waarom werken jullie met Power BI?
Power BI is een product van Microsoft. Daarin maken we al een keuze. Maar ooit gehoord van het Gartner Magic Quadrant? Power BI is de leader op dat gebied!
Waarom werken jullie met Microsoft?
We maken een keuze. Want als je kiest kan je ergens expert in worden. We geloven in de cloud en in SaaS. We kiezen Microsoft. Wil je nog meer weten over deze achtergrond? Neem gerust contact op.
Doen jullie alleen development of ook beheer?
We kunnen je ondersteunen bij beiden. TeamValue is gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfskritische applicaties, Business Intelligence en bijbehorende Agile Coaching op weg naar het volgen van jouw Golden Path. Bizure, is onze Modern Service Management solution die je helpt om van klassiek IT-beheer naar een nieuwe manier van werken te gaan.
Wat is het Golden Path?
Bij TeamValue hanteren wij een eigen ontwikkelde methodiek. The Golden Path. Deze methodiek bestaat uit meer dan vijftig principes om maximale waarde te creëren. We streven ernaar dat jij met ‘One Button Deploy’ en zonder downtime kunt releasen. Geen gedoe, geen fouten en op elk moment toe te passen. We doen de juiste dingen op het juiste moment. De weg naar software die echt waarde toevoegt voor jouw DevOps teams en de Business!
Waar geloven jullie in? Waarom zouden we gaan samenwerken?
Bij TeamValue brengen wij business en IT bij elkaar. We werken aan bedrijfskritische applicaties, hebben een passie voor data en nemen bij alles wat we doen de transformatie van een bedrijf mee. We zetten de architectuur neer, bouwen dashboards, implementeren BizDevOps, een Agile manier van werken en onze mensen werken actief mee in (project)teams om het gewenste resultaat te behalen. We combineren data en intuïtie omdat we geloven dat IT alleen je probleem niet oplost.
Werken jullie collega’s alleen in de regio Zwolle?
Nee, onze team members werken door het hele land. Met focus op de Randstad en de omgeving waar onze organisatie haar oorsprong vindt. Dat is de regio Zwolle.
Werkt TeamValue aan toffe projecten?
Oordelen mag je zelf. Wij vinden van wel! Al een kijkje genomen tussen onze klantcases en op social media?
Zijn er easter eggs op deze website?
Ja.
Waarom heeft Anton een hekel aan reigers?
"Omdat het de gevaarlijkste beesten op aarde zijn."