Over ons

Over Ons

TeamValue is een jong bedrijf op het snijvlak van gedragswetenschappen en Business Intelligence. Wij hechten waarde aan de kracht en creativiteit van mensen en zijn erop gebrand die waarde naar boven te halen. Pas als dat lukt, zijn wij tevreden.

Wij geloven in mensen, niet in fte’s. Wij geloven dat een man of vrouw op de juiste plek het verschil kan maken. Wij geloven dat mensen tot bloei komen wanneer ze worden uitgedaagd om creatieve oplossingen te vinden. Wij geven mensen de ruimte zichzelf te ontplooien en houden tegelijkertijd de neuzen dezelfde kant op. Wij bieden ruimte voor verandering, zonder koers te verliezen. Dit doen we samen met jou. Onze naam komt niet zomaar uit de lucht vallen.

Jouw organisatie draait om mensen, en die mensen leren we graag kennen. Daarom komen we niet binnenstampen met een pasklare oplossing. Wij besteden tijd en aandacht om jouw organisatie goed te leren kennen en onderzoeken waar de kracht van jouw mensen ligt. Wij willen dat zij doen waarvoor ze in de wieg zijn gelegd en op die manier waarde toevoegen aan jouw organisatie. Dat is een proces waarin we iedereen meenemen. Met warmte, aandacht en meetbare resultaten.

quote