TeamNow

Remote werken en flexibel omgaan met de huidige situatie. Check! Maar hoe zorgen we ervoor dat de business wordt gewaarborgd en resultaten worden behaald? Monitor de snelheid, output en kwaliteit van jouw team. Stimuleer samenwerking, vergroot het teamgevoel en stuur op KPI’s. Dat alles in één game. Simpel en fun!

Lees meer op teamnow.nl
The Golden Path

De game-overview

Hoe verhouden alle scrum teams zich tot elkaar? Zie het als een reis, een spel of noodzakelijk kwaad, het gaat je in ieder geval helpen je team sterker te maken. Maar TeamNow maakt niet zomaar gebruik van gamification. De dashboarding is gebaseerd op BizDevOps. High Performing Teams, daar gaan we voor!

Ontdek het op teamnow.nl

Team level informatie

Je ziet in één oogopslag hoe je team ervoor staat in progress, workload, de eerstvolgende sprint, backlog en deadlines. Het toffe aan TeamNow is dat je dit niet alleen inzichtelijk kan maken voor je eigen team, maar ook voor alle andere scrum teams.

Check teamnow.nl

Een spectaculair einde van elke sprint

Het einde van elke sprint wordt weergegeven in de Finish-view. Hier wordt op een leuke manier inzicht gegeven in de teams die het beste hebben gepland deze sprint.

Ja dit wil ik. Meer op teamnow.nl

The Golden Path

De weg naar software die echt waarde toevoegt

Als IT consultancy club doen en kunnen we veel. Waar we wel of niet van zijn? Dat hebben we in deze landkaart voor je weergegeven. Ben jij klaar voor de reis op weg naar een stabiele en veilige cloud omgeving? Real-time dashboards? Een nieuwe manier van beheer? Of juist een business transformatie waar DevOps teams echt met elkaar samenwerken? Start je avontuur vanaf het begin tot het eind of neem een kijkje bij ieder 'station' door op de icons te klikken. Samen slaan we de brug naar software die echt waarde toevoegt. Met The Golden Path.

IT Value Scan
Business Transformations
TeamNow
Go to Bizure
Go to Internet of Things
Go to Critical Applications
Go to Business Intelligence
Go to TeamNow
Go to Business Transformations
Go to the IT Value Scan
Bizure
Internet of Things
Critical Applications
Business Intelligence

Gratis download gevonden!

Download gratis deze plaat!

Golden Path plaat downloaden
No items found.