TeamNow

Remote werken en flexibel omgaan met de huidige situatie. Check! Maar hoe zorgen we ervoor dat de business wordt gewaarborgd en resultaten worden behaald? Monitor de snelheid, output en kwaliteit van jouw team. Stimuleer samenwerking, vergroot het teamgevoel en stuur op KPI’s. Dat alles in één game. Simpel en fun!

Lees meer op teamnow.nl
The Golden Path

De game-overview

Hoe verhouden alle scrum teams zich tot elkaar? Zie het als een reis, een spel of noodzakelijk kwaad, het gaat je in ieder geval helpen je team sterker te maken. Maar TeamNow maakt niet zomaar gebruik van gamification. De dashboarding is gebaseerd op BizDevOps. High Performing Teams, daar gaan we voor!

Ontdek het op teamnow.nl

Team level informatie

Je ziet in één oogopslag hoe je team ervoor staat in progress, workload, de eerstvolgende sprint, backlog en deadlines. Het toffe aan TeamNow is dat je dit niet alleen inzichtelijk kan maken voor je eigen team, maar ook voor alle andere scrum teams.

Check teamnow.nl

Een spectaculair einde van elke sprint

Het einde van elke sprint wordt weergegeven in de Finish-view. Hier wordt op een leuke manier inzicht gegeven in de teams die het beste hebben gepland deze sprint.

Ja dit wil ik. Meer op teamnow.nl

Nieuwe post!

Agile, Agile, Agile. Meer over de BizDevOps way of work....

Ga naar deze post
Business transformation
4
 min read  |  
May 6, 2022
Tips om jouw 5 scrum events tot een succes te maken
No items found.