Business Intelligence

Jouw BI partner voor een data driven organisatie

Vooruitrijden door in de achteruitkijkspiegel te kijken. Met business intelligence ontsluiten en vertalen wij jouw data naar relevante inzichten en voorspelbaarheid. De inzichten bieden jou de juiste handvatten om weloverwogen keuzes te maken en data driven te sturen. En dat in een custom made dashboard. Veilig en schaalbaar in de cloud.  

We starten altijd bij het begin. Wat is de stip op de horizon die je wil bereiken? Heb je hulp nodig bij de architectuur, het ontsluiten van data en het inrichten van dashboards of wil je gewoon graag een paar extra handen in je BI-team? We kunnen het allemaal. Waar kunnen wij je bij helpen?

Ik heb een vraagstuk
Grip op data

Krijg grip op je data

In een veranderende wereld waar het steeds meer om techniek gaat, zitten we vaak ongemerkt op een gouden berg aan informatie. Maar om deze gouden berg te benutten is het allereerst van belang grip te krijgen op je data. Daarom starten wij allereerst met het migreren van jouw data naar een Data Warehouse in de Cloud.

Een demo aanvragen
Van data naar inzichten

Van data naar inzichten

Zodra de data modulair is opgeslagen in het Data Warehouse vertalen we stapsgewijs jouw wensen naar relevante inzichten. We brengen de juiste data over naar de Digital Factory, voegen hier onze best practices aan toe en combineren dit met jouw business rules. Zo zijn we in staat om binnen een maand de eerste gewenste inzichten naar boven te brengen. Vervolgens bouwen we stapsgewijs de rapportages met stuurinformatie uit. Zo kunnen wij constant waarde opleveren en jouw budget waarborgen.

Een demo aanvragen

Krijg udpates vanuit onze kennis-goudmijn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Power BI

Een custom-fit Power BI Dashboard

Operationeel, tactisch of strategisch niveau. Wij zorgen voor de juiste dashboards. Wil je bijvoorbeeld dagelijkse beslissingen kunnen nemen, inzicht hebben in je financiën of het groeipotentieel van je organisatie kunnen voorspellen? Doordat wij gebruik maken van Microsoft Power BI kunnen wij elk gewenst dashboard voor je realiseren.  

Wil je meer dan Business Intelligence? Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden rondom Machine Learning en Arificial Intelligence.  

Contact opnemen
BI Training

Maak je team BI-proof

Wil je jouw team BI-proof maken? Dat kan! We hebben verschillende soorten trainingen. Van basis tot gevorderd en voor business en IT. Neem contact op voor een passende training bij jou op locatie. Toch liever hands-on ondersteuning van onze experts? Ook dat is mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Lees het in onze goudmijn
BI Training

Waarom zijn wij anders dan anderen?

Bij TeamValue hanteren wij een eigen ontwikkelde methodiek. The Golden Path. Deze methodiek bestaat uit meer dan vijftig principes om maximale waarde te creëren. We streven ernaar dat jij met een druk op de knop al je Business Intelligence pipelines kunt releasen. Zonder gedoe, en op elk moment toegankelijk.

Top drie principes voor succesvolle Business Intelligence

1. Onze experts  
2. One Button Deploy
3. ISO in de Cloud

Naar het contactformulier
Microsoft Gold Partner

Microsoft Partner

Hoe wij het Microsoft Cloud Adoption Framework implementeren? En hoe wij bedrijfskritische applicaties veilig, flexibel en schaalbaar in de cloud zetten?

Vertel mij meer

Onze Business Intelligence Experts

TeamValue team member
Ton Hilhorst
BI Consultant
TeamValue team member
Ilse Kooning
BI Consultant
TeamValue team member
Coen de Loos
Data Engineer
TeamValue team member
Dorien Morselt
Business Intelligence Consultant
TeamValue team member
Stephanie Teunisse
Business Intelligence Consultant
TeamValue team member
Stephan Stavasius
Business Intelligence Consultant
TeamValue team member
Xander Kuiper
Business Intelligence Architect
‘‘Business Intelligence bevindt zich op het snijvlak tussen business en techniek. Door onze creativiteit los te laten op de techniek en tegelijkertijd in verbinding te staan met de business vergroten wij onze waarde. We maken van niets, iets. Dat maakt ons werk zo leuk.’’

Combineer Business Intelligence met onze solutions voor nog meer business value:

Naast de analyses maken we met TeamNow gedrag en teamprestaties inzichtelijk. TeamNow draait volledig op data gecombineerd met gamification om de betrokkenheid te verhogen en het teamgevoel te versterken. Het is de ideale quickstart voor een Agile workflow.

Naar TeamNow

Van klassiek IT beheer naar een nieuwe manier van werken. Dat is Bizure. Jouw applicaties veilig up and running in de cloud. Sturen op relevante inzichten voor maximaal resultaat. Samen met Bizure breng jij Modern Service Management, DevOps en de business proactief samen.

Naar Bizure

Een goed IT landschap is van onschatbare waarde voor je organisatie. Met de IT Value Scan analyseren wij welke waarde IT voor je toevoegt en toetsen we jouw IT over de drie assen: Security, Development en Infra. De uitkomsten worden gepresenteerd in een IT maturity report inclusief passend advies.

Naar The Value Scan

Neem contact met ons op

We hebben je aanvraag ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form. Click here to try again!
Liever gelijk bellen? Contact Hans!
+31 6 4600 3171

Waar wij aan werken

No items found.