Internet of Things

De wereld van IoT – Haal data uit al jouw slimme apparaten

IoT –  Internet of Things. De wereld waar hardware en software samenkomen. Een slim kantoor, een slimme fabriek, een slim verzorgingshuis of zelfs een smart city? Het is allemaal mogelijk door apparaten en sensoren slim te verbinden met elkaar in de cloud.

Apparaten zijn er allang niet meer om alleen het regulier werk te doen waarvoor ze ooit bedoeld waren. Ze kunnen tegenwoordig communiceren, data opslaan en verbanden leggen.  Internet of Things hoeft niet moeilijk te zijn als jouw software al veilig en betrouwbaar in de Cloud staat. IoT staat voor innovatie, kostenreductie, smart monitoring, procesoptimalisatie en het samenwerken tussen mens en tech.

Ben jij klaar voor een wereld die volledig geconnect is?

Let's connect
Business transformations
Grip op data

De IoT Hub

De IoT Hub is het centrum waar al jouw data wordt verzameld en opgeslagen. Sensoren, devices en andere hardware geven door middel van gateways signalen af aan de IoT Hub. Bij TeamValue werken we daarvoor met de Microsoft Event Hub en Digital Twin. Vanuit daar zorgen we ervoor dat jouw data gestroomlijnd wordt richting de Azure Cloud en achterliggende dashboards. Connectiviteit, datamanagement, applicaties en security – allemaal geborgd in de IoT Hub.

Contact opnemen
Grip op data

Van business rules naar inzichten naar een custom-fit dashboard

Hier zit onze toegevoegde waarde. Van business rules naar inzichten naar een custom-fit dashboard. Door jarenlange ervaring op het gebied van Internet of Things zijn we in staat om binnen no-time business rules op te stellen. De vraag blijft natuurlijk altijd: welke data heb je al toch je beschikking en welke inzichten wil je uit jouw slimme apparaten krijgen? Onze experts ondersteunen jouw IoT-project op het snijvlak van bedrijfskritische applicaties en Business Intelligence. Inzichten worden gevisualiseerd in een custom-fit Power BI dashboard.

Welk IoT-project wil jij morgen nog starten?
Grip op data

Internet of Things en Machine Learning

Machine Learning en Artificial Intelligence. Veelgehoorde begrippen binnen IT. Zodra we data verzamelen in de IoT Hub, is het tijd om deze te analyseren op basis van de door ons gezamenlijk vastgestelde business rules. Hoe meer data je tot je beschikking hebt en hoe gestrucureerder deze zijn verwerkt, hoe beter je daar conclusies uit kan trekken. Internet of Things en Machine Learning gaan daarmee hand in hand. Die slimme apparaten worden daarmee in de toekomst nog slimmer. Groot voordeel: je bent in staat te sturen op jouw eigen data vanuit jullie eigen SQL-server en datawarehouse.

Contact opnemen
Grip op data

IoT helpt de business vooruit

IoT, het klinkt allemaal vrij technisch. En dat is het ook. Maar het helpt vooral de business vooruit! Doordat we de IoT Hub goed hebben ingericht, inzichten blijven binnenstromen en zelfs direct inzichtelijk is in een dashboard kunnen we een andere discussie voeren over het probleem. Namelijk op basis van eigen data. We kunnen Machine Learning inzetten om automatische beslissingen te nemen op basis van nieuwe business rules waardoor we efficiënter kunnen werken, kosten besparen en we nieuwe businessmodellen kunnen aanboren.

Lees meer
Grip op data

Hoe we dat doen?

Bij TeamValue hanteren wij een eigen ontwikkelde methodiek. The Golden Path. Deze methodiek bestaat uit meer dan vijftig principes om maximale waarde te creëren. Vanuit The Golden Path hebben we focus op de architectuur, het bepalen van verantwoordelijkheden onderling en de onafhankelijkheid van systemen. Door kritisch te blijven kijken naar deze principes bespaar jij als organisatie enorm op de kosten. The Golden Path is ons antwoord om BizDevOps en de IoT-keten op een juiste manier te implementeren.

Microsoft Gold Partner

Microsoft Partner

Hoe wij het Microsoft Cloud Adoption Framework implementeren? En hoe wij bedrijfskritische applicaties veilig, flexibel en schaalbaar in de cloud zetten?

Vertel mij meer

Onze Internet of Things Experts

TeamValue team member
Jaap Meems
Bekijk de vacatures
Cloud Developer
TeamValue team member
Hendrik Middag
Bekijk de vacatures
Cloud Security Architect
TeamValue team member
Joost-Jan Huls
Bekijk de vacatures
Azure Solutions Architect

The Golden Path

De weg naar software die echt waarde toevoegt

Als IT consultancy club doen en kunnen we veel. Waar we wel of niet van zijn? Dat hebben we in deze landkaart voor je weergegeven. Ben jij klaar voor de reis op weg naar een stabiele en veilige cloud omgeving? Real-time dashboards? Een nieuwe manier van beheer? Of juist een business transformatie waar DevOps teams echt met elkaar samenwerken? Start je avontuur vanaf het begin tot het eind of neem een kijkje bij ieder 'station' door op de icons te klikken. Samen slaan we de brug naar software die echt waarde toevoegt. Met The Golden Path.

IT Value Scan
Business Transformations
TeamNow
Go to Bizure
Go to Internet of Things
Go to Critical Applications
Go to Business Intelligence
Go to TeamNow
Go to Business Transformations
Go to the IT Value Scan
Bizure
Internet of Things
Critical Applications
Business Intelligence

Gratis download gevonden!

Download gratis deze plaat!

Golden Path plaat downloaden

Neem contact met ons op

Liever gelijk bellen? Contact Hans!
+31 6 4600 3171

Waar wij aan werken