Wij zijn TeamValue

Het is ons team dat centraal staat. Samen leveren we waarde bij onze opdrachtgevers – TeamValue. We zijn er sinds 2014, maar hebben bij elkaar al meer dan 100+ jaar ervaring met werken in de cloud. We zijn begonnen in Nederland, aan de keukentafel in Zwolle. Ooit zitten we in New York.

TeamValue

Enthousiast

Ons team is altijd mega enthousiast. We zijn altijd bereid te helpen!

TeamValue

Gedreven

Al onze team members zijn stuk voor stuk gedreven.

TeamValue

Bit Crazy

Why so serious? Soms moet je een beetje gek zijn om bepaalde problemen op te kunnen lossen.

Missie & Visie

Alignment, successen en fun resulteren in een excellerende organisatie. Daarmee creëren we echte waarde. We slaan de brug tussen business en IT en dan doet we op onze eigen manier. We combineren data en toekomstgerichtheid met intuïtie en een blijvende gedragsverandering. Zo kunnen klanten het Golden Path ook blijven volgen als wij weer weg zijn. Omdat we als een van de weinige IT-bedrijven werken op basis van Customer Intimacy, geloven we dat je daarna op basis van de waarde die we steeds weer leveren bij ons terugkomt.  

Digital Business, Human Results

Bekijk alle vacatures
TeamValue
We have fun.
We are one family.
We take ownership.
We challenge you.
We embrace change.
We deliver value.

Ohana

Samen maken we organisaties succesvoller met onze IT-oplossingen. We komen niet het roer overnemen, en we blijven ook niet voor eeuwig. We pakken het probleem aan bij de kern, bewandelen samen het Golden Path en nemen je mee in een werkwijze die future-proof is. Zodat jij daarna zelf verder kunt!  

IT-consultancy, anders dan je wellicht gewend bent, maar dat brengt je organisatie een stap verder. We werken vanuit vertrouwen, onze ‘way of work’ is uniek en we tonen een gezonde dosis lef. Dat is TeamValue!

Nieuwsgierig wie allemaal bij deze familie hoort?
TeamValue

Sponsorship

Vanwege onze OHANA willen we iets achterlaten voor onze kinderen. Daarom sponsoren wij PEC Zwolle, een organisatie die streeft naar een gezonde toekomst voor onze kinderen. Omdat PEC, net als wij, gelooft in de kracht van toekomstige generaties.

Waarom PEC?
We houden van voetbal. Het is zo simpel. We houden ook van Zwolle, de stad waar we onze thuisbasis hebben. Maar het gaat dieper dan dat. Voetbal zegt veel over hoe we naar organisaties kijken. Iedereen heeft zijn/haar specialiteit binnen een team. Tijdens ‘de competitie’ zijn er momenten van succes en momenten van tegenspoed. Zich aanpassen aan veranderende omstandigheden, dat is de kracht van het team. Dit vereist wederzijds vertrouwen, inzicht in het spel en denken onder hoge druk. De game wordt uiteindelijk gewonnen door het team dat het beste kan anticiperen. Dat heeft niets te maken met doelbalans. Die game fascineert ons. Dat is waarom PEC Zwolle sponsoren.

TeamValue & PEC Zwolle

Onze Top teamleden

We hebben een dynamisch team met niet per se gelijkgestemden en dat maakt ons juist zo krachtig! Alles weten en beheersen op het gebied van IT, dat mag je zonder meer van ons verwachten. De manier waarop, daarmee zullen we je verrassen. Natuurlijk bieden we kwaliteit, deskundigheid en hebben we specialisten op jouw focusgebieden in huis. Ons onderscheidend vermogen zit in de energie, de fun, de interactie. Het lef om te durven verrassen en overtuigen.

TeamValue team member
Sander Boverhof
Business Consultant
TeamValue team member
Tim ter Haar
BI Consultant
TeamValue team member
Stephan Stavasius
BI Consultant
TeamValue team member
Sammie
Woof Woof
TeamValue team member
Hendrik Middag
Cloud Consultant
TeamValue team member
Pjotter Bolte
BI Consultant
TeamValue team member
Franka Juta
Agile Coach
TeamValue team member
Marco van der Steijle
Business Developer
TeamValue team member
Joost Postma
Delivery Manager
TeamValue team member
Sander van Uden
Azure Solution Developer
TeamValue team member
Joost-Jan Huls
Cloud Consultant
TeamValue team member
Xander Kuiper
CTO
TeamValue team member
Anouchka Oudhof
Fixer
TeamValue team member
Anton Cnossen
Founder