Datagedreven beslissingen nemen

De Data Hub is hét platform voor het beheren, transformeren en analyseren van jouw databronnen. Van interne systemen, databases tot externe applicaties en bronnen. De Data Hub wordt standaard met volledig geautomatiseerde workflows, zoals de integratie van een compliancy model opgeleverd. Door deze implementatie is het mogelijk de herkomst en historie van de data aan te kunnen tonen. Daarnaast maakt deze workflow het mogelijk datasets versleuteld op te slaan en te koppelen aan verschillende rechten en rollen. De stabiele en flexibele architectuur is zo gebouwd dat de Data Hub alleen fluctuaties in de datasets doorgeeft, zoals wijzigingen, veranderingen of aanvullingen. Hierdoor voorkom je een wildgroei aan datasets en bespaar je flink op je Azure kosten. De Data Hub is een hub met oneindig vele mogelijkheden. Het zorgt er uiteindelijk voor dat jij effectiever, schaalbaarder en toekomstbestendiger met je data om kunt gaan. Business value over je hele organisatie heen.

Kostenbesparing

Hoe vaker een complete dataset moet worden ingeladen of uitgewisseld, hoe hoger je Azure kosten worden. Wij vinden dat dit slimmer kan en werken daarom alleen de fluctuaties in bestaande datasets bij. Zo hou jij grip op je Azure kosten.

Data lineage

Vanuit de compliancy wet- en regelgeving is het verplicht te kunnen aantonen waar data vandaan komt. De Data Hub heeft een zuivere vorm van dataverwerking waarbij je altijd kunt aantonen waar data vandaan komt en wat de historie hiervan is.

Datakwaliteit

De Data Hub zorgt voor een kwaliteitsslag in de datasets. Processen worden tot een minimum beperkt en dusdanig ingeregeld dat het aanroepen van nieuwe datasets in slechts een paar handelingen is voltooid.

Schaalbaarheid

De Data Hub is een schaalbaar platform dat makkelijk meegroeit zonder extra investeringen aan de architectuurkant. Dit maakt het mogelijk om op elk moment van de dag extra gegevens in te voeren zonder downtime.

Eenduidige dataverwerking

Nooit meer onduidelijkheden over data en rapportages. Laat je organisatie en afdelingen werken met gestandaardiseerde workflows vanuit één centrale databron.

Data versleutelen

De Data Hub vereenvoudigt gegevensintegratie en – transformatie, waardoor teams minder tijd kwijt zijn aan handmatige processen. Toch wil je niet dat elk team volledige toegang heeft tot alle data. Daarom kun je datasets of delen daarvan versleutelen en toewijzen aan specifieke rechten en rollen.

Alle data van jouw organisatie verenigd in één toegankelijke locatie.

Wanneer is de Data hub interessant?

Je door alle ‘IT bomen’ het bos niet meer ziet.
Je kampt met een inflexibele data architectuur.
Je onvoldoende inzichten realiseert met de huidige data en processen
Je wil werken vanuit één waarheidsgetrouwe rapportage.
Je als business niet meer aan de behoefte van de klant kan voldoen.
Je wil kiezen voor een duurzame en toekomstbestendige oplossing.

0 points

Geen dure specialisten meer nodig

Naast het feit dat je Azure kosten sterk zullen dalen met de Data Hub ben je ook niet meer afhankelijk van dure specialisten die de controle houden over jouw data landschap. Die controle behoud je met de Data Hub namelijk zelf. Door het vereenvoudigen van integratie en transformatie zijn jouw teams minder kwijt tijd aan handmatige processen en kunnen zij zelf de regie pakken over het data landschap. De combinatie van hardware, software en way-of-work maakt onze Data Hub uniek, maar vooral waardevol voor jou als organisatie.

Data Hub Brochure

In de brochure lees je meer over:

  • Standaard integraties en koppelingen
  • Gegarandeerd succes met onze DataOps werkwijze 
  • Aan de slag met de Data Hub, inclusief stappenplan

Dit vind je misschien ook interessant

Meer weten? Vraag Christian

Wil je meer weten over de Data Hub? App, bel of mail Christian.
No items found.