The Golden Path

De weg naar software die echt waarde toevoegt! The Golden Path is ons antwoord om BizDevOps op een juiste manier te implementeren. We houden van uitdagingen en leveren wat we beloven. We brengen jouw boodschap naar IT én de business. Ben jij klaar om het Golden Path met ons te bewandelen?

The Golden Path Principles

1. Doing the Things Fast - Principle of Flow

Planbaar en voorspelbaar leveren in de IT. Het is nog altijd een uitdaging. Time-to-market staat hierin centraal. We doen niet zomaar iets. Waarom, met wie, wanneer en met welke waarde. Ook nog eens geautomatiseerd met zo min mogelijk hand offs. Van work in progress naar oplevering.

2. Doing the Right Things - Principle of Feedback

Ops geeft feedback terug aan Dev. Het gaat hier over eigenaarschap en kwaliteit. Met o.a monitoring houden we in de gaten of we de kwaliteit leveren die de business verwacht en ook dat development teruggeeft waarom ze een bepaalde keuze hebben gemaakt. Feedback is samenwerken.

3. Doing the Things Right - Principle of Continual Learning and Experimentation

Business en IT die optimaal met elkaar samenwerken. Met onze One Button Deploy geeft de business zelf de release naar productie. We kijken naar de Value die geleverd wordt voor de organisatie en de markt. Meer weten over hoe je blijft verbeteren? Download de plaat!

De 3 Dimensies

Doing the right things (the value as) Business – op een agile manier je roadmap durven aanpassen en prio’s durven stellen. Je business case en stakeholders evenals product owners spelen hierin een belangrijke rol. Er is een gezamenlijk doel en de visie is vastgelegd in de Value Proposition. Alle stakeholders zijn betrokken en dienstverlening sluit aan op klantwensen. We change for value

Doing the things fast (time-to-market as)  DevOps – handmatige aanpassingen zijn voorgoed verleden tijd. Herhalende fouten zijn herkenbaar en makkelijk op te lossen. We automatiseren je processen zo efficiënt mogelijk. Een optimaal wendbare, geautomatiseerde bouw van processen en systemen die tegen een stootje kunnen. Architecten die 10 stappen vooruitdenken en de teams actief meenemen in continue veranderende eisen & wensen. 

Doing the things right (quality as). Business Ruling & Operations – de business wil en DevOps levert, maar je weet ook dat je processen moeten voldoen aan wet- & regelgeving. Dezelfde hoge kwaliteit kunnen leveren, maar dan ook nog eens voorspelbaar en veilig in de cloud met behulp van Continuous Integration, Continuous Delivery en het Security & Quality Framework.

Ik wil werken op deze manier. Let's go!
The Golden Path

BizDevOps

Alle 3 de principles bij elkaar vormen ons Golden Path. Je ziet hoe Dev en Ops uiteindelijk BizDevOps worden. Samen zoveel mogelijk waarde leveren voor de business.

Facilitates in all tools and procedures to create, maintain and release features with a “production first” mindset. ​​100% compliant with company regulations and without noticeable downtime for customers.

Zorgt voor:

- Interactive Development
- Empirical Process Control
- Self-Organization
- Time-boxing
- Value-based Prioritization
- Collaboration

The Golden Path

The Golden Path

De weg naar software die echt waarde toevoegt

Als IT consultancy club doen en kunnen we veel. Waar we wel of niet van zijn? Dat hebben we in deze landkaart voor je weergegeven. Ben jij klaar voor de reis op weg naar een stabiele en veilige cloud omgeving? Real-time dashboards? Een nieuwe manier van beheer? Of juist een business transformatie waar DevOps teams echt met elkaar samenwerken? Start je avontuur vanaf het begin tot het eind of neem een kijkje bij ieder 'station' door op de icons te klikken. Samen slaan we de brug naar software die echt waarde toevoegt. Met The Golden Path.

IT Value Scan
Business Transformations
TeamNow
Go to Bizure
Go to Internet of Things
Go to Critical Applications
Go to Business Intelligence
Go to TeamNow
Go to Business Transformations
Go to the IT Value Scan
Bizure
Internet of Things
Critical Applications
Business Intelligence

Gratis download gevonden!

Download gratis deze plaat!

Golden Path plaat downloaden

Digital Factory

DevOps, ja we hebben vaak hetzelfde doel, maar het kan sneller en tegen minder kosten. Daarom maken we gebruik van BizDevOps. We laten in the end een Digital Sofware Factory achter, zodat je in staat bent op een agile manier te kunnen bijsturen. Ook als wij weer weg zijn.

Fail often, fail fast. Zonder FTE en capaciteit op te schroeven is het mogelijk om de productie voor klanten zonder down-time voor elkaar te krijgen. Jouw voordelen?  

1. Schaalbaarheid
2. Platform 27/4 uptime
3. Inzicht in performance DevOps teams  
4. Planned work  
5. ISO op orde

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag
Digital Factory

One Button Deploy

Ben jij er inmiddels ook van overtuigd dat data jouw inzicht geeft, je hierop kunt sturen en dat dit positieve effecten heeft op het resultaat en de manier van werken binnen jouw team? Of we nu starten bij een van onze drie kerngebieden, uiteindelijk combineren we alle werelden met elkaar. Dat doen we samen via het ‘The Golden Path’ principe.

De business levert (nieuwe) functionaliteiten met één druk op de knop zonder dat gebruikers dit door hebben. Jouw business is nooit uit de lucht.

Contact opnemen
One Button Deploy

Visie

Onze visie komt voort uit het boek ‘The Phoenix Project’. Het lezen hiervan was slechts het begin van de reis die we maken met ons team.

Een technisch geweten hebben we zeker. Een helicopter-view ook. Volgens de scrum-methodiek zorgen wij ervoor dat we altijd “on track” zijn. Het belangrijkste, jouw IT naar een hoger niveau brengen en continue duurzame groei centraal stellen.

The Golden Path hebben we niet zelf bedacht. Het is een bewezen methodiek en haar oorsprong ligt ten grondslag in de volgende boeken: The Goal van Goldratt, The Phoenix Project en The Unicorn Project. Die laatste is onze spreekwoordelijke Golden Path Bible. Alles wat we doen, maar vooral hoe we het doen en het fundament van TeamValue kun je in dit boek terugvinden. We zorgen ervoor dat je kan sturen op basis van data en inzichten en dat we geen ‘black box’ maken van IT. Je moet IT eigenlijk gaan zien als een supply chain die waarde levert aan de business. Zo zei ook Gartner.

“Als CTO is het jouw taak om snelle, voorspelbare en een ononderbroken stroom aan data te waarborgen. TeamValue helpt je daarbij."

Ik deel deze visie en wil graag samen aan de slag
The Phoenix Project

Join our team!

Release je sollicitatie met één druk op de knop!