IT Value scan

Tegenwoordig is bijna voor iedere organisatie een goed IT-landschap van onschatbare waarde. Hoe volwassen is jouw IT-infrastructuur? Kom erachter met onze IT Value Scan. We kijken welke waarde IT voor je toevoegt en toetsen dat over drie assen: security, development en infra. Samen kijken we waar winst te behalen valt en of en hoe we het beste het Golden Path met jouw organisatie kunnen inslaan.

Hoe de scan werkt

De IT Value Scan – jouw kompas naar BizDevOps – een Agile manier van werken - is een combinatie van kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Het combineert intuïtie & data, omdat die twee los van elkaar veel minder waard zijn. We toetsen of we de juiste dingen doen, die dingen ook op de juiste manier doen en of we het snel genoeg doen. Deze komen samen in het BizDevOps Maturity Model.

Door middel van MetaPlan technieken zorgen wij dat waar normaliter maar een of twee van de gebieden worden geanalyseerd we ze alle drie meenemen en we ze ook binnen no-time weten te combineren. Uiteraard kijken we naar de first things to do op basis van prioriteit en capaciteit.  

Vraag een vrijblijvend gesprek aan
IT value scan

Wie jou al voorgingen

Logo MicrosoftLogo AFMLogo HumanitasLogo Pyramid AnalyticsLogo KPMGLogo Caesar groupLogo AllegoLogo AkzoNobelLogo KlaverbladLogo CRVLogo INGLogo AholdLogo KenterLogo QualogyLogo Gemeente AmsterdamLogo KennisnetLogo DelftPowerLogo DUO

Resultaat van de scan

Na de enquête en deze sessie ontvang je een maturity report. De IT Value Scan is een combinatie van kwantitatief en kwalitatief onderzoek waarin jouw organisatie leidend is.  

Unplanned work hebben we meestal vaker last van dan we zouden willen. Hoe fijn is het als Business & IT aligned zijn, er transparant wordt omgegaan met successen en failures en we elkaar tijdig kunnen ondersteunen omdat we al een issue voorzien? Met het gebruik van de IT Value Scan weet je vanaf het moment dat je de spreekwoordelijke thermometer in het proces steekt, hoe je op koerst blijft richting het Golden Path. Want alleen organisaties die op koers blijven zijn in staat de BizDevOps roadmap te volgen en optimaliseren.

Ben jij IT Manager, Auditor of Security Officer? Wij denken graag met je mee en gaan samen met jou de uitdaging aan.  

Ontdek jouw teamvolwassenheid
IT value scan

Visie

Onze visie komt voort uit het boek ‘The Phoenix Project’. Het lezen hiervan was slechts het begin van de reis die we maken met ons team.

Een technisch geweten hebben we zeker. Een helicopter-view ook. Volgens de scrum-methodiek zorgen wij ervoor dat we altijd “on track” zijn. Het belangrijkste, jouw IT naar een hoger niveau brengen en continue duurzame groei centraal stellen. Dat in combinatie met onze best practices van afgelopen jaren bij opdrachtgevers maakt onze aanpak uniek.

Lees hier nog meer over The Golden Path.

Contact opnemen
IT value scan

The Golden Path

De weg naar software die echt waarde toevoegt

Als IT consultancy club doen en kunnen we veel. Waar we wel of niet van zijn? Dat hebben we in deze landkaart voor je weergegeven. Ben jij klaar voor de reis op weg naar een stabiele en veilige cloud omgeving? Real-time dashboards? Een nieuwe manier van beheer? Of juist een business transformatie waar DevOps teams echt met elkaar samenwerken? Start je avontuur vanaf het begin tot het eind of neem een kijkje bij ieder 'station' door op de icons te klikken. Samen slaan we de brug naar software die echt waarde toevoegt. Met The Golden Path.

IT Value Scan
Business Transformations
TeamNow
Go to Bizure
Go to Internet of Things
Go to Critical Applications
Go to Business Intelligence
Go to TeamNow
Go to Business Transformations
Go to the IT Value Scan
Bizure
Internet of Things
Critical Applications
Business Intelligence

Gratis download gevonden!

Download gratis deze plaat!

Golden Path plaat downloaden
No items found.