Solutions die jouw processen beter en FUN maken!

"De mensen die bij TeamValue werken hebben allemaal dezelfde houding: sterk in inhoud, geen onzin en ze weten hoe ze dingen voor elkaar kunnen krijgen."

TeamNowTeamNow

TeamNow

Het handmatig maken van rapportages is verleden tijd. Je team weet precies hoe deze te lezen en hierop te sturen en is zelfs in staat een eigen dashboard te presenteren met managementdata. We maken deze rapportages samen fun en bruikbaar!

Meer weten?
The Golden Path

The Golden Path

De weg naar software die echt waarde toevoegt! The Golden Path is ons antwoord om BizDevOps op een juiste manier te implementeren.

Jouw goud ligt binnen handbereik
IT value scan

IT value scan

Tegenwoordig is bijna voor iedere organisatie een goed IT-landschap van onschatbare waarde. Hoe volwassen is jouw IT-infrastructuur? Kom erachter met onze IT Value Scan.

Hoe de scan werkt?
Insights

Bizure

Je wilt snel en voorspelbaar te werk gaan. Ook wil je unplanned work tot een minimum beperken. Bizure brengt modern IT service management, DevOps en business pro-activiteit samen.  

De voordelen van Bizure

Nieuwe post!

Sander Boverhof startte midden in de coronacrisis met zijn nieuwe baan als Business Consultant. Best wel een uitdaging als je het hem vraagt. Maar voor elke uitdaging is ook weer een passende oplossing te bedenken. Sander neemt je mee in zijn verhaal.

Ga naar deze post
Onze teammembers
5
 min read  |  
March 29, 2021
Een terugblik op coronatijd