Partnership en Awards

TeamValue groeit hard. Ons harde werken wordt keer op keer beloond. Hieronder lees je hoe we werken en wat dit voor jou betekent.

We waren al hard op weg, maar sinds 1 oktober 2019 zijn we officieel Microsoft Gold Partner in Data Analytics. Ook zijn we sinds juli 2020 Gold Partner in Cloud Platform. We zijn mega trots op ons team, klanten en mooie projecten.

Klanten profiteren van de nauwe samenwerking tussen Microsoft en haar partners. Waarom?

  1. Microsoft verwacht van haar partners innovatieve ideeën en gedigitaliseerde oplossingen. Partners hebben een hoog kennisniveau van Microsoft-technologie.
  2. Ook evalueert Microsoft competenties van partners op jaarbasis door middel van examens en referentiebeoordelingen. Dit resulteert in Microsoft-partners die in staat zijn oplossingen te leveren en innovatieve nieuwe diensten en leveringsmodellen aan te bieden.
  3. Microsoft-partners zijn visionair en genereren kansen in het snel veranderende technologielandschap. Management is zich niet altijd bewust van de verschillende mogelijkheden en hier helpt de partnerorganisatie bij.

TeamValue is gevestigd in Zwolle, Nederland en werkt nauw samen met Microsoft Consulting aan Data Analytics en Azure DevOps.

Digital business, Human results! Maar wat betekent dat nu echt? We zijn Business Transformators en werken met cutting edge data science technologie. TeamValue gaat door waar anderen stoppen en we leveren een duurzame bijdrage aan IT-oplossingen bij onze klanten. We geven inzicht, sturen op basis van data, bouwen een toekomstbestendige architectuur in de cloud en maken managementinformatie begrijpelijk.  

Hoe? Echt impact maken doen we door het ‘Golden Path‘ te implementeren, wat inmiddels een geïntegreerde ‘way of work‘ is bij onder andere KPMG, Allego en Humanitas. We brengen IT en de business bij elkaar door middel van bedrijfskritische applicaties, business intelligence en een agile manier van werken. Want wij geloven dat je alleen zo tot echte business transformatie komt en daar ligt de toekomst!

fd gazallen 2019
We zijn een van de 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen Awards worden in 2019 voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten.

Ook partner worden?

Samenwerken, krachten bundelen en nieuwe ontwikkelingen, dat brengt ons toekomst.
Contact opnemen.

Ooit zitten we in New-York en hebben we tevreden klanten overal ter wereld.