Background

Business Critical Applications

Jouw business altijd online, stabiel en betrouwbaar in de cloud

Bedrijfskritische software is primair voor je processen. Wij begrijpen dan ook als geen ander hoe belangrijk betrouwbare hard- en software is. Traditionele applicaties zorgen vaak voor problemen, zijn traag, onbetrouwbaar en kosten bovenal veel geld. Daarom zorgen wij voor een stabiele en betrouwbare omgeving. En dat in de Cloud. Zo zijn jouw bedrijfskritische applicaties altijd 24/7 up-to-date en onder controle.

Blind kunnen vertrouwen op je applicaties? Challenge accepted.

Let's connect
Grip op data

Veerkrachtige applicaties in de cloud

Bedrijfskritische applicaties zijn primair voor je dienstverlening. Daarom migreren wij applicaties naar de Cloud. Geen fysieke datacenters meer, maar altijd toegankelijk en betrouwbaar. Veerkracht. Dat is onze norm.

Contact opnemen
Grip op data

Bouw een steengoede cloud architectuur

Afhankelijkheid is verleden tijd. Wij bouwen een steengoede architectuur, waarbij we cloud-native oplossingen gebruiken om schaalbaar en toekomstbestendig te zijn. Geautomatiseerd kunnen releasen, inspelen op veranderende omstandigheden, repair over fix of gewoon een paar extra handjes. Voor ons is niks te gek.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Krijg udpates vanuit onze kennis-goudmijn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Grip op data

Verbeter de performance van je applicaties

Zodra je applicaties veilig gemigreerd zijn naar de Cloud, is het tijd om de performance van je applicaties te verbeteren. Allereerst brengen we op een adaptieve manier de applicatieketen in kaart. We analyseren waar mogelijke afwijkingen zitten en tackelen deze om samen toe te werken naar een uptime van 99,99%.

Contact opnemen
Grip op data

Een custom-fit monitoring dashboard

Het blijven monitoren van je bedrijfskritische applicaties is key en uiteindelijk de weg naar succes. Onze dashboards worden - fit-for-purpose ontwikkeld. Jij bepaalt dus wat je wilt zien.

Maar één ding regelen wij altijd in. En dat is de juiste informatie bij een melding. Zo zie je niet alleen de foutmelding, maar ook wat er is fout gegaan. Zo kun jij in een split-second handelen en de uptime van 99,99% blijven waarborgen.

Let's talk
Grip op data

Hoe we dat doen?

Bij TeamValue hanteren wij een eigen ontwikkelde methodiek. The Golden Path. Deze methodiek bestaat uit meer dan vijftig principes om maximale waarde te creëren. Vanuit The Golden Path hebben we focus op de architectuur, het bepalen van verantwoordelijkheden onderling en de onafhankelijkheid van systemen. Door kritisch te blijven kijken naar deze principes bespaar jij als organisatie enorm op de kosten. The Golden Path is ons antwoord om BizDevOps op een juiste manier te implementeren.

Microsoft Gold Partner

Microsoft Partner

Hoe wij het Microsoft Cloud Adoption Framework implementeren? En hoe wij bedrijfskritische applicaties veilig, flexibel en schaalbaar in de cloud zetten?

Vertel mij meer

Onze Business Critical Applications Experts

TeamValue team member
Simon Deeb
Cloud Developer
TeamValue team member
Matthijs van de Hoek
Support Engineer
TeamValue team member
Joeghanoe Bhatti
Stagiair Cloud Development
TeamValue team member
Jaap Meems
Cloud Developer
TeamValue team member
Hendrik Middag
Azure Solutions Architect
TeamValue team member
Joost-Jan Huls
Azure Solutions Architect

Combineer Business Critical Applications met onze solutions voor nog meer business value:

Naast de analyses maken we met TeamNow gedrag en teamprestaties inzichtelijk. TeamNow draait volledig op data gecombineerd met gamification om de betrokkenheid te verhogen en het teamgevoel te versterken. Het is de ideale quickstart voor een Agile workflow.

Naar TeamNow

Van klassiek IT beheer naar een nieuwe manier van werken. Dat is Bizure. Jouw applicaties veilig up and running in de cloud. Sturen op relevante inzichten voor maximaal resultaat. Samen met Bizure breng jij Modern Service Management, DevOps en de business proactief samen.

Naar Bizure

Een goed IT landschap is van onschatbare waarde voor je organisatie. Met de IT Value Scan analyseren wij welke waarde IT voor je toevoegt en toetsen we jouw IT over de drie assen: Security, Development en Infra. De uitkomsten worden gepresenteerd in een IT maturity report inclusief passend advies.

Naar The Value Scan

Neem contact met ons op

We hebben je aanvraag ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form. Click here to try again!
Liever gelijk bellen? Contact Hans!
+31 6 4600 3171

Waar wij aan werken