Background

Business Critical Applications

Jouw business altijd online, stabiel en betrouwbaar in de cloud

Bedrijfskritische software is primair voor je processen. Wij begrijpen dan ook als geen ander hoe belangrijk betrouwbare hard- en software is. Traditionele applicaties zorgen vaak voor problemen, zijn traag, onbetrouwbaar en kosten bovenal veel geld. Daarom zorgen wij voor een stabiele en betrouwbare omgeving. En dat in de Cloud. Zo zijn jouw bedrijfskritische applicaties altijd 24/7 up-to-date en onder controle.

Blind kunnen vertrouwen op je applicaties? Challenge accepted.

Let's connect
Grip op data

Veerkrachtige applicaties in de cloud

Bedrijfskritische applicaties zijn primair voor je dienstverlening. Daarom migreren wij applicaties naar de Cloud. Geen fysieke datacenters meer, maar altijd toegankelijk en betrouwbaar. Veerkracht. Dat is onze norm.

Contact opnemen
Grip op data

Bouw een steengoede cloud architectuur

Afhankelijkheid is verleden tijd. Wij bouwen een steengoede architectuur, waarbij we cloud-native oplossingen gebruiken om schaalbaar en toekomstbestendig te zijn. Geautomatiseerd kunnen releasen, inspelen op veranderende omstandigheden, repair over fix of gewoon een paar extra handjes. Voor ons is niks te gek.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Grip op data

Verbeter de performance van je applicaties

Zodra je applicaties veilig gemigreerd zijn naar de Cloud, is het tijd om de performance van je applicaties te verbeteren. Allereerst brengen we op een adaptieve manier de applicatieketen in kaart. We analyseren waar mogelijke afwijkingen zitten en tackelen deze om samen toe te werken naar een uptime van 99,99%.

Contact opnemen
Grip op data

Een custom-fit monitoring dashboard

Het blijven monitoren van je bedrijfskritische applicaties is key en uiteindelijk de weg naar succes. Onze dashboards worden - fit-for-purpose ontwikkeld. Jij bepaalt dus wat je wilt zien.

Maar één ding regelen wij altijd in. En dat is de juiste informatie bij een melding. Zo zie je niet alleen de foutmelding, maar ook wat er is fout gegaan. Zo kun jij in een split-second handelen en de uptime van 99,99% blijven waarborgen.

Let's talk
Grip op data

Hoe we dat doen?

Bij TeamValue hanteren wij een eigen ontwikkelde methodiek. The Golden Path. Deze methodiek bestaat uit meer dan vijftig principes om maximale waarde te creëren. Vanuit The Golden Path hebben we focus op de architectuur, het bepalen van verantwoordelijkheden onderling en de onafhankelijkheid van systemen. Door kritisch te blijven kijken naar deze principes bespaar jij als organisatie enorm op de kosten. The Golden Path is ons antwoord om BizDevOps op een juiste manier te implementeren.

Microsoft Gold Partner

Microsoft Partner

Hoe wij het Microsoft Cloud Adoption Framework implementeren? En hoe wij bedrijfskritische applicaties veilig, flexibel en schaalbaar in de cloud zetten?

Vertel mij meer

Onze Business Critical Applications Experts

TeamValue team member
Pamir Ahrary
Bekijk de vacatures
Stagiar cloud
TeamValue team member
Mehmet Gok
Bekijk de vacatures
IT Support Medewerker
TeamValue team member
Christian Sinke
Bekijk de vacatures
Business Development
TeamValue team member
Simon Deeb
Bekijk de vacatures
Cloud Security Engineer
TeamValue team member
Joeghanoe Bhatti
Bekijk de vacatures
Cloud Developer
TeamValue team member
Jaap Meems
Bekijk de vacatures
Cloud Developer
TeamValue team member
Hendrik Middag
Bekijk de vacatures
Cloud Security Architect
TeamValue team member
Joost-Jan Huls
Bekijk de vacatures
Azure Solutions Architect

The Golden Path

De weg naar software die echt waarde toevoegt

Als IT consultancy club doen en kunnen we veel. Waar we wel of niet van zijn? Dat hebben we in deze landkaart voor je weergegeven. Ben jij klaar voor de reis op weg naar een stabiele en veilige cloud omgeving? Real-time dashboards? Een nieuwe manier van beheer? Of juist een business transformatie waar DevOps teams echt met elkaar samenwerken? Start je avontuur vanaf het begin tot het eind of neem een kijkje bij ieder 'station' door op de icons te klikken. Samen slaan we de brug naar software die echt waarde toevoegt. Met The Golden Path.

IT Value Scan
Business Transformations
TeamNow
Go to Bizure
Go to Internet of Things
Go to Critical Applications
Go to Business Intelligence
Go to TeamNow
Go to Business Transformations
Go to the IT Value Scan
Bizure
Internet of Things
Critical Applications
Business Intelligence

Gratis download gevonden!

Download gratis deze plaat!

Golden Path plaat downloaden

Neem contact met ons op

Liever gelijk bellen? Contact Hans!
+31 6 4600 3171

Waar wij aan werken