Business Transformations

Maak je business wendbaar, flexibel en innovatief

Een goed geoliede machine. Dat is het resultaat na een business transformatie met TeamValue. Een organisatie waar business en IT dezelfde taal spreekt, er wordt gestuurd op inzichten uit de markt en het gezamenlijke doel nooit uit het oog verloren wordt. Dat klinkt als muziek in de oren. En dat is het ook. Dit is namelijk waar wij met TeamValue voor gaan.

Een transformatie vergt tijd en geduld. Door op de juiste momenten en plekken injectes te geven, doorbreken we patronen en gaan we op zoek naar de juiste balans. Zowel individueel als binnen DevOps teams en altijd met hetzelfde doel voor ogen. Daarom houden we altijd rekening met het gedrag van mensen. In positieve zin veranderen wij de houding van het team en leren we afdelingen om beter met elkaar samen te werken. En dan het liefst óók nog Agile. Zodat iedereen on-track blijft. Een succesvolle verandering door de hele organisatie. Ga jij de uitdaging met ons aan?

Ja, ik wil de uitdaging aangaan!
Grip op data

Bouw een brug tussen business en IT

We zien het helaas vaak genoeg. Een hoge bakstenen muur tussen business en IT. Niet echt bevorderlijk voor een goede samenwerking, en al helemaal niet voor de gezamenlijke doelstelling. Met TeamValue breken wij die muur af af en bouwen we bruggen in jouw organisatie. Hoe? Door IT-teams te analyseren en de business aan te haken waar nodig. We stippelen de juiste route uit en nemen het resultaat als uitgangspunt. Zo creëren we een transformatie die waarde oplevert en de productiviteit verhoogt. Binnen no-time spreekt jouw Business en IT dezelfde taal en daar heb je nu wat aan en ook in de toekomst!

Grip op data

Verkort de time-to-market

Wil je de time-to-market van je organisatie verkorten en sturen op inzichten vanuit de markt? Onze business transformators weten daar wel raad mee.   We halen alle potentie uit je team, want wij begrijpen je proces en dat gaat verder dan IT. We kijken naar de gehele keten. Dus ga je een Move to the Cloud traject aan en wil je een Cloud Competence Center neerzetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Grip op data

Optimaliseer je DevOps teams met Agile Scrum

Met Agile Scrum creëer je krachtige teams die schaalbaar worden. Onze gecertificeerde Scrum- en Agile experts helpen bij het verbeteren van de coördinatie, communicatie en structuren binnen jouw organisatie. Waar nodig betrekken we de business erbij en zorgen we binnen de teams voor voldoende eigenaarschap en verantwoordelijkheid.

We combineren onze Agile coaching met intuïtie, Een gouden combinatie voor een écht goede samenwerking. We beginnen klein en bouwen onze way-of-work steeds verder uit.

Grip op data

Transformeer naar een nieuw businessmodel

Een nieuw businessmodel vraagt om ander gedrag met een duidelijke vertaling naar de werkvloer. Je wil het liefst dat deze verandering bottum-up wordt gedragen. Immers zorgt meer draagvlak voor beter resultaat. Voor zowel de organisatie als voor de medewerkers van een organisatie vergt een business transformatie tijd, geduld en aandacht.

Maar ook een goed plan. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende methoden, zoals MetaPlan, Business Model Canvas en Theory of Constraints om een plan te maken dat werkt voor jouw organisatie. Onze cultuur is gericht op wederzijdse ondersteuning en het bieden van de beste kennis vanuit onze expertise. Onze experts zorgen ervoor dat jij de beste ‘best practices’ om een succesvolle organisatie te worden.

Grip op data

Hoe we dat doen?

Altijd met het resultaat in ons achterhoofd. Moeten we bijsturen? Ook dat is geen probleem, Met lef en een tikkeltje brutaliteit gaan wij de transformatie aan. Durf jij het ook?

Making a plan. Working the plan. Make it even better. Make it yours.

Onze Business Transformation Experts  

TeamValue team member
Sander Boverhof
Business Consultant
TeamValue team member
Franka Juta
Agile Coach
TeamValue team member
Joost Postma
Delivery Manager
TeamValue team member
Anouchka Oudhof
Fixer

Combineer Business Transformation met onze solutions voor nog meer business value:

Naast de analyses maken we met TeamNow gedrag en teamprestaties inzichtelijk. TeamNow draait volledig op data gecombineerd met gamification om de betrokkenheid te verhogen en het teamgevoel te versterken. Het is de ideale quickstart voor een Agile workflow.

Naar TeamNow

Bij TeamValue hanteren wij een eigen ontwikkelde methodiek. The Golden Path. Deze methodiek bestaat uit meer dan vijftig principes om maximale waarde te creëren. We streven ernaar dat jij met ‘one button deploy’ kunt releasen. Geen gedoe, geen fouten en op elk moment toe te passen.

Naar The Golden Path

Neem contact met ons op

We hebben je aanvraag ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form. Click here to try again!

Waar wij aan werken