Microsoft Partner

Digital Business, Human Results. Samen leveren we waarde bij onze opdrachtgevers. We zijn er sinds 2014 en hebben bij elkaar al meer dan 100+ jaar ervaring met werken in de cloud. Vanaf het begin doen we dat al met Microsoft technologie. We maken daarin een keuze. En voor onze positionering, onze team members en vragen in de markt is ons partnership met Microsoft de beste keuze.

Hoe wij het Microsoft Cloud Adoption Framework implementeren? En hoe wij bedrijfskritische applicaties veilig, flexibel en schaalbaar in de cloud zetten?

Laat mij dat zien

Ons netwerk

We worden geregeld gevraagd om demo’s te geven. Ook door collega’s van Microsoft. Als organisaties met de handen in het haar zitten, niet weten hoe zij de nieuwe tooling moeten implementeren, af willen van hun legacy of simpelweg nog een greenfield hebben liggen en daar de beste oplossing voor zoeken. Who are you gonna call? TeamValue! We hebben inmiddels onze voetprint wel verdiend. Ons doel is om business en IT bij elkaar te brengen. Dit doen we op de thema’s Business Intelligence, Azure Cloud Solutions en Agile Transformations. Onze samenwerking met Microsoft? We zijn:

  • Microsoft Gold Partner op Cloud Platfrom, Application Integration en Data Analytics
  • Azure consumed revenue bij onze klanten van meer dan US $ 2 miljoen
  • PDM gemanagde partner

Microsoft Nederland

Met een persoonlijke aanpak houdt TeamValue altijd de doelen in het oog die samen met ons en een klant worden gesteld.

Paul Fijnvandraat

TeamNow in de catalogus van Microsoft

Vanuit de technische validatie kregen we vorige week te horen: ‘'We benadrukken dat TeamNow volledig voldoet aan alle architectuur principes en security standaarden. Iets wat we niet altijd zien’'.

Hunor Kovacs

Waar wij aan werken

Direct onze BizDevOps leaflet downloaden

Vul hieronder jouw e-mail in en download deze leaflet!

Direct onze BizDevOps leaflet downloaden

Klik hier om de leaflet te donwloaden
Oops! Something went wrong while submitting the form. Click here to try again!
TeamValue Jobs

Hoe wij dat realiseren

Ontdek de kracht van The Golden Path. De weg naar software die echt waarde toevoegt. Door onze Digital Factory, architectuur, verantwoordelijkheden en de onafhankelijkheid van systemen onderling zijn organisaties in staat One Button Deploy door te voeren. Een bewezen methode die je helpt just-in-time, meetbaar, onweerlegbaar, voorspelbaar en schaalbaar te werken. Dat alles veilig in de cloud.

Kom in contact

Druk op de rode knop en release jouw vrijblijvende gesprek!