Bizure

Je wilt snel en voorspelbaar te werk gaan. Ook wil je unplanned work tot een minimum beperken. Klassiek beheer is een, maar je beheer zo inrichten dat je als DevOps team kan sturen op kosten, kwaliteit, flexibiliteit en security. Bizure brengt modern IT service management, DevOps en business pro-activiteit samen.  

Wij weten als geen ander dat jouw kritische bedrijfsapplicaties 24/7 moeten blijven draaien, maar je jouw infrastructuur ook flexibel wilt houden. Waarom nog meer Bizure? Ontdek de voordelen!  

Modern service management
The Golden Path

Golden Path

De weg naar software die echt waarde toevoegt! The Golden Path is ons antwoord om BizDevOps op een juiste manier te implementeren.

Lees meer
The Golden Path

BizDevOps

We laten in the end een Digital Software Factory achter, zodat je in staat bent op een agile manier te kunnen bijsturen. Ook als wij weer weg zijn.

Lees meer
The Golden Path

One button deploy

De business levert (nieuwe) functionaliteiten met één druk op de knop zonder dat gebruikers dit door hebben. Jouw business is nooit uit de lucht.

Lees meer

Microsoft Cloud Solution Provider

Wat heeft dat als voordeel voor jou? Je betaalt enkel voor hetgeen er wordt gebruikt en kunt dynamisch opschalen en afschalen. Dat is wel zo prettig in een continu veranderende wereld. Maar ook zijn de cloud oplossingen direct beschikbaar en zijn te combineren met meerdere partners en oplossingen.

Daarnaast maken wij geen gebruik van een welbekende SLA. Maar gaan wij voor een XLA. We doen en leveren wat we beloven, maar vinden de Xperience net zo en misschien nog wel belangrijker! Voordelen hiervan zijn:

1. Continue monitoring van jouw experience  
2. Continue ophalen van feedback
3.
Periodiek toetsen wij onze samenwerking
4.
Dynamische controle en bereikbaarheid via klantportaal

Meer over de voordelen voor jou
Modern service management

De Bizure-circle - onze manier van werken

Geen een organisatie kan alles tegelijk, dus delen we acties op in - Do first, do later, delegate, eliminate en dat is waar we samen met de DevOps teams naartoe werken. Zoals bij business transformatie geldt hier ook dat de DevOps teams de brug slaan tussen de business en IT. We verzorgen technisch beheer, functioneel beheer en applicatiebeheer. Nieuwsgierig naar hoe we dat doen?  

Define, measure, operate, develop.

Bespreek de mogelijkheden
Modern service management

Over ons

Bizure is een zusteronderneming van TeamValue en verzorgt beheer voor onze opdrachtgevers. We leveren hoogwaardige service via het Microsoft Azure platform. We werken op basis van Platform as a Services (PaaS) en altijd met de lange termijn in ons achterhoofd. Klanten die het Golden Path inslaan willen die vaak ook bewaken. En dan springt Bizure in. Na een business transformatie kun je ervoor kiezen het beheer bij ons onder te brengen, maar we kunnen je ook begeleiden naar self service management. Zodat je ook, als wij weer weg zijn, weet hoe je modern service management in de praktijk blijft toepassen.

Contact opnemen
Modern service management

Nieuwe post!

Wij zijn megatrots op ons team en deze samenwerking. Breng jij je stem uit en breng je ons dichter bij die top 3?

Ga naar deze post
Nieuws
2
 min read  |  
July 5, 2021
Computable Awards 2021: TeamValue en Qualogy genomineerd voor beste Service Integrator