TeamValue trots op partnership met Techionista

Vrouwen empoweren binnen de IT. Techionista doet het. Microsoft ondersteunt. Wij sluiten aan. En hopelijk nog velen met ons!

2
 min read  |  
1/11/2021
 |  
Nieuws

16 november is het zover, het eerste live event na anderhalf jaar. De speed dates van de Techionista Academy. En we zijn trots te melden dat we erbij zijn! We kiezen onze partnerships vanuit onze visie. In deze blog leggen we uit waarom we deze samenwerking aangaan en wat je van ons kunt verwachten.

Business Intelligence & Data Science één van onze specialities  

Vooruitkijken door in de achteruitkijkspiegel te kijken? Yes, dat is waar we ons mee bezig houden. Business Intelligence bevindt zich oop het snijvlak tussen business en techniek. Door onze creativiteit los te laten op de techniek en tegelijkertijd in verbinding te staan met de business vergroten wij onze waarde. We zoeken tegenwoordig mensen die IT-skills hebben en het ook tof vinden om bijvoorbeeld workshops te geven. Want met techniek alleen los je je IT-probleem niet op. Dat is checkbox 1 waarom we gaan samenwerken met Techionista. We zijn op zoek naar nieuwe BI collega’s die willen werken met de nieuwste technieken, interesse hebben in Power BI en Azure Machine Learning maar ook opgeleid worden in soft skills. Xander en Stephan leggen het je uit.  

Vrouwen binnen IT nog altijd ondervertegenwoordigd

Je ziet het hierboven al. Xander en Stephan zijn mannen. Binnen TeamValue hebben we gelukkig een divers team en werken er op (nu nog) 19 collega’s vijf vrouwen, waarvan drie binnen IT. We staan net als Techionista voor diversiteit, het empoweren van vrouwen binnen onze markt en we hebben al kennis mogen maken met een aantal studenten via Techionista waar we mega enthousiast over zijn. Dus we dachten: daad bij woord. We staan te trappelen om je te verwelkomen binnen het team. Maar niet alleen vrouwen uiteraard, iedereen moet zichzelf kunnen zijn want wij geloven dat een team met niet per se gelijkgestemden in techniek, persoonlijkheid, achtergrond krachtiger is en tot betere resultaten komt.  

Connectie met Microsoft

Vivianne Bendermacher, Founder van Techionista geeft aan: “We hebben geen tijd om te wachten op de nieuwe generatie om de gendergap te dichten. Als we vrouwen nú niet verrijken met ICT-skills en hen omscholen tot future proof tech-banen; neemt genderdiversiteit op de arbeidsmarkt alleen maar verder af.”  

Daar kunnen we ons alleen maar bij aansluiten. En juist die hands-on aanpak en de samenwerking die Techionista opzoekt met de Microsoft Azure Academy is voor ons ook een check dat het technische niveau op pijl is en aansluit op de markt.  

TeamValue is Microsoft Gold Partner in Data Analytics en Silver in data Platform. Ook meer weten over ons als Cloud Service Provider of One Commercial Partner?  

Zien we jou op dit event? Of wil je gewoon eens een digitale kop koffie drinken of heb je een al dan niet technische vraag? Weten hoe het is om bij ons te werken? Laat het ons weten of kijk op jobs.teamvalue.com.

Download onze cheat sheet BizDevOps

We combineren data en toekomstgerichtheid met intuïtie en een blijvende gedragsverandering. Hoe? We schreven de eerste stappen voor je uit in onze cheat sheet BizDevOps. Download ‘m nu gratis en start vandaag nog met jouw digitale transformatie.

Meer informatie over deze blog? Kom in contact met de schrijver(s).
No items found.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
NU AANMELDEN