TeamValue naast CSP nu ook OCP partner van Microsoft

We helpen onze opdrachtgevers al jaren met Business Intelligence oplossingen, kritische bedrijfsapplicaties en digitale transformatie. Maar wist je ook dat we dat doen met onze eigen way of work? Dat noemen wij het Golden Path.

4
 min read  |  
1/5/2020
 |  
Nieuws

We helpen onze opdrachtgevers al jaren met Business Intelligence oplossingen, kritische bedrijfsapplicaties en digitale transformatie. Maar wist je ook dat we dat doen met onze eigen way of work? Dat noemen wij het Golden Path. Niet alleen een goede architectuur is hierin belangrijk, maar ook gedragsverandering, performance en monitoring hiervan. Ondersteunend aan het Golden Path is gamification een belangrijke pijler richting een gemeenschappelijk doel van (scrum) teams.

One Commerical Partner (OCP)

De voordelen voor jou als klant van een Cloud Solution Provider (CSP) moge duidelijk zijn: flexibiliteit, pay-per-use, alle cloud services zijn beschikbaar, lokaal support en je betaalt maar vanuit een en dezelfde factuur. Wel zo makkelijk. Het toffe nieuws is dat we sinds half april onszelf ook OCP mogen noemen. Met TeamNow dus. Daar leggen we je graag in het kort iets over uit!  

Werk je aan een ISO/IEC 27001 certificering? Weet je al hoe je hierin je Digital Software Factory gaat meenemen? En hoe ver ben je op het gebied van GDPR? Kom erachter met Teamnow.

TeamNow is de ultieme management game voor groot-MKB, grootbedrijven en overheden om teamprestaties te verbeteren vanuit real-time inzichten. Vergroot de voorspelbaarheid van jouw teams. Verhoog het tempo, verbeter de samenwerking en werk toe naar High Performance. De verschillende levels en mini-games van TeamNow zijn in te zetten op elke business case. Ook op die van jou.

Microsoft Catalogus

Meer weten over onze dienstverlening en TeamNow in de catalogus van Microsoft? Bekijk het hier. We zijn te vinden in de Azure catalogus en de app source marketplace. De samenwerking met Microsoft is de afgelopen jaren nog verder geintensiveerd en dat biedt voordelen voor jou. Vanuit de technische validatie kregen we vorige week te horen: ‘'We benadrukken dat TeamNow volledig voldoet aan alle architectuur principes en security standaarden. Iets wat we niet altijd zien’'. Mede daardoor kregen we het nieuws dat we ook genomineerd zijn als ‘'co-sell prioritized’' binnen West-Europa en daar zijn we superblij mee. Een groot compliment.  

Mooi begin van 2020

Anton: ‘'Ik ben onwijs trots op de impact die we maken. Dat een partij als Microsoft onze klant is en ons als OCP partner (One Commercial Partner) zelfs actief promoten in het eigen netwerk. Ze hebben door hun lead architect zelfs een audit laten doen en hier kwamen conclusies uit als “Nog nooit zo’n volwassen product gezien”, “Een voorbeeld voor andere partners qua architectuur” en “Mooie combinatie van dashboarden en gamification.” Daar worden we natuurlijk wel blij van! Maar ook de grote MKB-ers of partijen als Allego hebben prachtige resultaten geboekt via TeamNow. Daar doe je het natuurlijk uiteindelijk voor.’'

Wil je weten hoe we de game inzetten en het Golden Path implementeren bij onder andere Allego? Check dan de klantcase.

Download onze cheat sheet BizDevOps

We combineren data en toekomstgerichtheid met intuïtie en een blijvende gedragsverandering. Hoe? We schreven de eerste stappen voor je uit in onze cheat sheet BizDevOps. Download ‘m nu gratis en start vandaag nog met jouw digitale transformatie.

Meer informatie over deze blog? Kom in contact met de schrijver(s).
No items found.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
NU AANMELDEN