Hoe we bij TeamValue omgaan met het Coronavirus?

Handen schudden mogen we niet meer… We kunnen er inmiddels niet meer onderuit. Het Coronavirus (COVID-19) heeft ook haar intrede gedaan in Nederland.

5
 min read  |  
25/3/2020
 |  
Nieuws

Handen schudden mogen we niet meer… We kunnen er inmiddels niet meer onderuit. Het Coronavirus (COVID-19) heeft ook haar intrede gedaan in Nederland. Als reactie op de persconferentie van het kabinet hebben wij per direct besloten thuis te werken als team. Als werkgever vinden wij de gezondheid van onze medewerkers, klanten en relaties belangrijk en willen wij eventuele risico’s zoveel mogelijk beperken. Vanaf ons thuishonk in Zwolle hebben mensen ons wellicht gisteren zien lopen met beeldschermen en andere apparatuur. Zo kunnen wij, maar ook onze families snel vooruit. Waarom dit bij TeamValue zo makkelijk gaat? Dat leggen we je hieronder graag kort uit.

Thuiswerken en dienstverlening

Of we het nu leuk vinden of niet, het is een noodzakelijke maatregel voor ons allen tegen het Coronavirus. Sociale contacten die niet noodzakelijk zijn worden zoveel mogelijk vermeden. Onze opdrachtgevers treffen ook ieder hun maatregelen dus thuiswerken gaat vanaf nu bijna overal in en het bezoeken van events wordt tot 31 maart afgeraden en boven de 100 mensen gecanceld. Over onze dienstverlening hoeft niemand zich zorgen te maken. De continuïteit en kwaliteit daarvan borgen we al jaren in onze Digital Factory.  Meer weten?

Cloud-based Microsoft partner

Bedrijven die dat nog niet deden, weten Microsoft Teams nu ook te vinden! Zo doen we op afstand toch zoveel mogelijk ‘business as usual’. Als Cloud-based Microsoft partner omarmen wij dit natuurlijk van harte en zijn we blij dat we dit ook zelf intern gebruiken en dat we klanten iedere dag mogen helpen met het implementeren en optimaliseren van hun IT-omgeving. Ook nu. Zo zie je maar dat wanneer je je architectuur goed hebt staan, dat je in deze digitale wereld dergelijke tegenslagen zo goed mogelijk kunt opvangen.

Na een teamscall die we vanmorgen gezamenlijk met het team hadden, besloten we deze update te schrijven vanuit de thuislocatie van een van onze collega’s. Zoals we dat altijd doen, nemen we beslissingen samen en doen we er alles aan om (digitaal) fit te blijven. We hopen iedereen snel weer face-to-face te kunnen zien!

Uiteraard houden we de laatste wijzigingen rondom het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Eventuele maatregelen vanuit TeamValue zullen we blijven communiceren. Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via [email protected] of 038 20 22 306. Direct contact opnemen met jouw contactpersoon bij ons? We zijn goed bereikbaar via mobiel en Whatsapp!
Meer informatie over deze blog? Kom in contact met de schrijver(s).
No items found.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
NU AANMELDEN
Background

Join our team!

TeamValue is een jong en snelgroeiend bedrijf met een stevige basis. Wij zijn op zoek naar mensen die IT-skills hebben en het ook tof vinden om bijvoorbeeld workshops te geven. Samen op zoek naar de beste oplossing voor een klant. Daar gaat het ons om!