Lisa vertelt: afstuderen bij TeamValue

Lisa voert diverse taken uit waarbij ze zelf aangeeft wat ze wil leren, maar ook wordt uitgedaagd om verder te groeien. Ze is momenteel afstudeerstagiaire bij TeamValue en zit daar helemaal op haar plek. Meer over haar ervaringen lees je hier!

4
 min read  |  
15/5/2023
 |  
Onze teammembers

Lisa is vier dagen in de week werkzaam op het kantoor van TeamValue. Daarbij kijkt ze per dag welke taken er afgewerkt moeten worden, wat ervoor zorgt dat elke dag anders is. De ene dag gaat ze aan de slag met haar afstudeeropdracht, en de andere dag voert ze taken uit rondom officemanagement en het organiseren van uitjes. Ze krijgt zelf de ruimte om aan te geven waarin ze wil groeien en wat ze leuk vindt om te doen: “binnen het team heb ik verschillende taken met het organiseren en regelen van dingen. Dit is dus heel variërend, wat ik leuk vind.”

Tevreden medewerkers

Tijdens haar afstudeerstage is Lisa bezig met een medewerkerstevredenheidsonderzoek. Tijdens dit onderzoek analyseert ze het huidige MTO en werkt ze hier uiteindelijk een advies voor uit. “Binnen TeamValue is al een tijdje geen MTO gehouden, terwijl ze tevreden medewerkers superbelangrijk vinden. Daarom is het heel mooi dat we het zo kunnen combineren, waarbij ik het kan koppelen aan mijn afstudeeropdracht en TeamValue opnieuw inzicht heeft in de tevredenheid.” 

Motiverend

De sfeer binnen het team motiveert Lisa om het beste uit haarzelf te halen binnen haar stage. Ze geeft aan binnen een leuk team terecht te zijn gekomen, waarbij de sfeer heel gemoedelijk is. Ook is er regelmatig tijd voor een grapje: “alleen al toen ik net was begonnen bij TeamValue, werd ik onthaald door allemaal gifjes in de appgroep”.

 “Ik kan het iedereen aanraden om stage te lopen bij TeamValue. Je komt in een mega leuk team terecht waar je heel veel ruimte krijgt om zelf aan te geven wat je wil leren en waar je dan ook in wordt uitgedaagd.”

Werken bij TeamValue

Benieuwd hoe het is om te werken bij TeamValue? Kijk snel verder op 'Werken bij TeamValue'

Download onze cheat sheet BizDevOps

We combineren data en toekomstgerichtheid met intuïtie en een blijvende gedragsverandering. Hoe? We schreven de eerste stappen voor je uit in onze cheat sheet BizDevOps. Download ‘m nu gratis en start vandaag nog met jouw digitale transformatie.

Meer informatie over deze blog? Kom in contact met de schrijver(s).
No items found.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
NU AANMELDEN