Joey vertelt: Een stageplek waar elke dag anders is

Overeenkomsten opstellen, het beleid beheren en personeelsgegevens registreren: het zijn allemaal taken waar Joey zich tijdens zijn stage bij TeamValue mee bezighoudt. Tijdens zijn stage is geen dag hetzelfde en kan hij als stagiair echt verschil maken binnen de organisatie. Lees hier meer over zijn ervaringen binnen het Team!

4
 min read  |  
25/4/2023
 |  
Onze teammembers

Joey is sinds kort werkzaam als stagiair bij TeamValue, maar zit hier al helemaal op zijn plek. “Mijn stage bij TeamValue bevalt tot nu toe super! Ik ben met open armen ontvangen en krijg veel vrijheid en vertrouwen hier”. Dit is zijn eerste stage waardoor hij de kans heeft om veel nieuwe dingen te leren. Aan zijn taken binnen het team is dit ook duidelijk te zien, want deze zijn elke dag anders. Joey zijn taken variëren van het opstellen van overeenkomsten tot het beheren van het beleid.

Een fietsplan voor blije TeamMembers

Daarnaast valt het opzetten van een fietsplan onder één van zijn hoofdopdrachten. “Als ik klaar ben, staat er bij TeamValue een heel fietsplan opgesteld. Hierin kunnen medewerkers zakelijk met veel voordeel een fiets leasen”. Dit is een belangrijke opdracht, omdat het te maken heeft met blije Team Members. Tevreden werknemers zijn volgens Joey de reden waardoor de organisatie blijft draaien. Het is dus een opdracht die van belang is voor de gehele organisatie.

“Als jij iemand bent die veel vrijheid zoekt bij een bedrijf om stage te lopen en daarbij veel vertrouwen wil om uiteindelijk dus echt een verschil te maken binnen een bedrijf dan is TeamValue waar je moet zijn!”

Geen ‘saaie kantoorbaan’

Een saaie kantoorbaan? Echt niet! Joey is er bij TeamValue achter gekomen dat het werken op een kantoor niet alleen betekent dat je de hele dag achter een scherm zit. Hij krijgt de kans om veel toffe dingen waar te maken en heeft veel plezier in zijn stage. Joey geeft aan dat zijn collega’s daar ook een belangrijke rol in spelen: “ik verbaas me telkens over hoe behulpzaam iedereen bij TeamValue is. Als je een duidelijke vraag stelt, schiet iedereen je gelijk te hulp, superfijn natuurlijk voor iemand die nieuw is binnen de organisatie.”

Werken bij TeamValue

Benieuwd hoe het is om te werken bij TeamValue? Kijk snel verder op 'Werken bij TeamValue'.

Download onze cheat sheet BizDevOps

We combineren data en toekomstgerichtheid met intuïtie en een blijvende gedragsverandering. Hoe? We schreven de eerste stappen voor je uit in onze cheat sheet BizDevOps. Download ‘m nu gratis en start vandaag nog met jouw digitale transformatie.

Meer informatie over deze blog? Kom in contact met de schrijver(s).
No items found.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
NU AANMELDEN