Computable Awards 2021: TeamValue en Qualogy genomineerd voor beste Service Integrator

Wij zijn megatrots op ons team en deze samenwerking. Breng jij je stem uit en breng je ons dichter bij die top 3?

2
 min read  |  
1/7/2021
 |  
Nieuws

TeamValue en Qualogy zijn genomineerd voor de Computable Awards 2021, in de categorie Service Integrator. We ontwikkelden een routekaart om on-premise Java-applicaties gereed te maken voor een Microsoft Azure Cloud-distributie. Verdienen TeamValue en Qualogy volgens jou de award voor beste Service Integrator? Breng dan nu je stem uit.

Qualogy is marktleider op het gebied van Oracle & Java, TeamValue is Microsoft Azure-expert. Aanleiding voor de samenwerking is de ontwikkeling van een nieuwe SaaS-applicatie die bestaande on-premise applicaties vervangt.

Samenwerking met Qualogy en Microsoft

We weten als geen ander hoe belangrijk de uptime van jouw bedrijfskritische applicaties is. Veerkrachtige applicaties met een steengoede cloud architectuur. Dat is ook de achtergrond van onze samenwerking met Microsoft en Qualogy.

Qualogy en TeamValue laten zien dat de twee technology stacks goed samengaan. Het project is slechts één voorbeeld van hoe Java-applicaties aansluiten op het Microsoft Azure-platform. Organisaties die hun on-premise Java-applicaties naar de cloud willen brengen hebben baat bij de oplossing van Qualogy en TeamValue.

De IT-dienstverleners vonden in elkaar een goede, kritische en gelijkwaardige partner waarbij een brug geslagen is tussen de business en IT. Wil je hier meer over weten? 

Meer over de samenwerking

Bekijk onze klantcase  

Over de nominatie

Manager Qualogy Solutions Steven Sharma reageert op de nominatie: “Deze samenwerking doorbreekt oude patronen. We maken optimaal gebruik van elkaars kennis over de verschillende technology stacks. Het resultaat is een ijzersterke samenwerking met een verrassende cultural fit.”
CEO TeamValue Anton Cnossen vult aan: ''Vanuit verschillende Proof of Values die elke keer vanuit het Qualogy development team in Azure werden bewezen, is langzaam toegewerkt naar een volledige Azure Target Architectuur volgens de Golden Path principes. Fantastisch om te zien hoe dit nu uitgemond is in een partnership en hoe we samen de markt bedienen op het gebied van Oracle/Java en de Azure Cloud en continue de business value kunnen blijven garanderen.''

Breng je stem uit

De publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem dan hier.

Lees meer over de Computable Awards 2021

Download onze cheat sheet BizDevOps

We combineren data en toekomstgerichtheid met intuïtie en een blijvende gedragsverandering. Hoe? We schreven de eerste stappen voor je uit in onze cheat sheet BizDevOps. Download ‘m nu gratis en start vandaag nog met jouw digitale transformatie.

Meer informatie over deze blog? Kom in contact met de schrijver(s).
Anton Cnossen
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
NU AANMELDEN