The Golden Path

De weg naar software die echt waarde toevoegt! The Golden Path is ons antwoord om BizDevOps op een juiste manier te implementeren. We houden van uitdagingen en leveren wat we beloven. We brengen jouw boodschap naar IT én de business. Ben jij klaar om het Golden Path met ons te bewandelen?

The Golden Path

De 3 Dimensies van The Golden Path

Met het Golden Path werken we over drie assen:  

Doing the right things (the value as) Business – op een agile manier je roadmap durven aanpassen en prio’s durven stellen. Je business case en stakeholders evenals product owners spelen hierin een belangrijke rol.  

Doing the things fast (time-to-market as)  DevOps – handmatige aanpassingen zijn voorgoed verleden tijd. Herhalende fouten zijn herkenbaar en makkelijk op te lossen. We automatiseren je processen zo efficiënt mogelijk.  

Doing the things right (quality as). Business Ruling & Operations – de business wil en DevOps levert, maar je weet ook dat je processen moeten voldoen aan wet- & regelgeving. Ons Quality Framework is daarop het antwoord.  

Ik wil werken op deze manier. Let's go!
The Golden Path

Digital Factory

DevOps, ja we hebben vaak hetzelfde doel, maar het kan sneller en tegen minder kosten. Daarom maken we gebruik van BizDevOps. We laten in the end een Digital Sofware Factory achter, zodat je in staat bent op een agile manier te kunnen bijsturen. Ook als wij weer weg zijn.

Fail often, fail fast. Zonder FTE en capaciteit op te schroeven is het mogelijk om de productie voor klanten zonder down-time voor elkaar te krijgen. Jouw voordelen?  

1. Schaalbaarheid
2. Platform 27/4 uptime
3. Inzicht in performance DevOps teams  
4. Planned work  
5. ISO op orde

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag
Digital Factory

One Button Deploy

Ben jij er inmiddels ook van overtuigd dat data jouw inzicht geeft, je hierop kunt sturen en dat dit positieve effecten heeft op het resultaat en de manier van werken binnen jouw team? Of we nu starten bij een van onze drie kerngebieden, uiteindelijk combineren we alle werelden met elkaar. Dat doen we samen via het ‘The Golden Path’ principe.

De business levert (nieuwe) functionaliteiten met één druk op de knop zonder dat gebruikers dit door hebben. Jouw business is nooit uit de lucht.

Contact opnemen
One Button Deploy

Visie

Onze visie komt voort uit het boek ‘The Phoenix Project’. Het lezen hiervan was slechts het begin van de reis die we maken met ons team.

Een technisch geweten hebben we zeker. Een helicopter-view ook. Volgens de scrum-methodiek zorgen wij ervoor dat we altijd “on track” zijn. Het belangrijkste, jouw IT naar een hoger niveau brengen en continue duurzame groei centraal stellen.

“Als CTO is het jouw taak om snelle, voorspelbare en een ononderbroken stroom aan data te waarborgen. TeamValue helpt je daarbij."

Ik deel deze visie en wil graag samen aan de slag
The Phoenix Project

Nieuwe post!

Wij zijn megatrots op ons team en deze samenwerking. Breng jij je stem uit en breng je ons dichter bij die top 3?

Ga naar deze post
Nieuws
2
 min read  |  
July 5, 2021
Computable Awards 2021: TeamValue en Qualogy genomineerd voor beste Service Integrator