Kennisnet en ING kiezen opnieuw voor TeamValue

Onze Agile Coach en Azure DevOps trainer nemen je mee in de samenwerking met Kennisnet en ING.

2
 min read  |  
17/7/2020
 |  
Nieuws

Mooi nieuws! We zijn er trots op dat we al jaren voor klanten zoals AkzoNobel, Allego, Humanitas en KPMG mogen werken. Maar ook bij ING en Kennisnet weten ze dat het in een steeds veranderende wereld gaat om Digital Business, Human Results en kiezen opnieuw voor een verlenging van de samenwerking met TeamValue. Ook mogen we nieuwe klanten verwelkomen. Welke collega’s uit het team daar waarde leveren en wat die value dan precies inhoudt? We nemen je hier graag kort in mee.

Kennisnet

Franka is als Agile Coach werkzaam bij Kennisnet. Ze helpt kortgezegd om DevOps teams meer te laten leveren in minder tijd. Hoe werkt IT samen met de business en welke brug valt daar nog te slaan? Het Golden Path is de weg naar software die echt waarde toevoegt. We weten als geen ander dat ook transformatie en een echte gedragsverandering nodig is om effectief en efficiënt te werk te gaan tussen teams. Mensen in beweging zetten, voortgang inzichtelijk maken en het verbeteren van de samenwerking.

ING

Vanuit onze jarenlange relatie met Microsoft is Marco sinds zijn komst bij TeamValue betrokken bij een groot project bij ING. Ruim 1.000 teams en zo’n 10.000 engineers (develoepers en operationons) worden getraind binnen Azure DevOps om te werken met zowel Microsoft, Java, Commercial Off the Shelf productien als open source andere technologieen. Het betreft zowel user stories, build en release pipelines en gebruik van artifacts. De planning is erg ambitieus wat een extra uitdaging biedt in dit project. Wil je meer inhoudelijk weten over dit project? Lees dan het verhaal van Marco over hoe we BizDevOps trajecten aanvliegen bij onze klanten.  

Niet alleen bestaande klanten kiezen opnieuw voor ons. We starten binnenkort ook bij het CRV met een Agile Coaching traject en bij de Gemeente Amsterdam waar de aan de slag gaan met het neerzetten van een Cloud Competence Center. Binnenkort vertellen we daar meer over.

Sparren over jouw IT landschap? Wil je direct stappen zetten met jouw kritische applicaties, op het gebied van data of gaan voor een business transformatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Meer informatie over deze blog? Kom in contact met de schrijver(s).
No items found.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
NU AANMELDEN
Background

Join our team!

TeamValue is een jong en snelgroeiend bedrijf met een stevige basis. Wij zijn op zoek naar mensen die IT-skills hebben en het ook tof vinden om bijvoorbeeld workshops te geven. Samen op zoek naar de beste oplossing voor een klant. Daar gaat het ons om!