TeamValue wint voor tweede jaar op rij FD Gazellen Award

Vorig jaar waren we al megatrots op ons team toen we voor de eerste keer een FD Gazellen Award wonnen. Toen we deze week in onze mailbox de felicitatie ontvingen, kon de pret helemaal niet op. We mogen onszelf voor het tweede jaar op rij FD Gazellen noemen in de regio Oost, in de categorie klein.

2
 min read  |  
28/10/2020
 |  
Nieuws

Het Financiële Dagblad reikt de awards jaarlijks uit aan de snelstgroeiende ondernemingen in Nederland, waarbij de jury kijkt naar groei in omzet, winstgevendheid en aantal werknemers over de afgelopen drie jaren. Zo pakten we de award met een 50e plek in 2019. Op welke plek we gaan eindigen is nog een verrassing.

In een periode waar veel organisaties het lastig hebben door COVID-19 zie je dat er heel snel geschakeld moet worden. Medewerkers die ineens thuiswerken, resultaten die niet meetbaar zijn, de samenwerking of de echte business transformatie die nog steeds uitbleef... Zonder data kan je niet sturen. En zonder effectief sturen geen echte business value.

De brug slaan tussen Business en IT en het Golden Path als way of work

2020 is het jaar waarin we zes jaar bestaan. We slaan al jaren de brug tussen business en IT en hebben  bij elkaar al meer dan 100+ jaar ervaring met werken in de cloud. Dat doen we vanuit de thema’s Business Intelligence, Business Criticial Applications en Business Transformations. Sturen op gedrag, wordt steeds belangrijker. Spreekwoordelijk staan we nu met 2-0 voor, maar de wedstrijd begint nu pas echt in deze continu veranderende wereld. We hebben volle vertrouwen in de toekomst. Allemaal vanuit onze basisverdediging, onze team members. Aangevuld door onze aanval, onze solutions die zorgen voor nog meer business value: de IT Value Scan, Bizure, The Golden Path en TeamNow.  

TeamValue is mij aangeraden door Microsoft. Ik wilde in dezelfde tijd meer uit de Development afdeling halen en voorspelbaarder kunnen leveren. - Marc Diks, CIO van Allego

‘’Tech en touch? Die combinatie krijg je bij TeamValue’’, zo zegt een klant over ons. In zes jaar hebben we veel nieuwe klanten, collega’s, partners en echte ambassadeurs gekregen. Eigenaarschap op het proces en het resultaat geldt niet alleen voor ons, zeker ook voor onze klanten.  

The Golden Path is ons antwoord om BizDevOps op een juiste manier te implementeren. De weg naar software die echt waarde toevoegt! We houden van uitdagingen en leveren wat we beloven. We brengen jouw boodschap naar IT én de business.  

Welke inzichten de coronacrisis ons geeft en hoe we dit omzetten in kansen voor onszelf en onze opdrachtgevers

Onze visie om zoveel mogelijk te automatiseren werd dit jaar ineens bij veel opdrachtgevers van een wens een must. Met behulp van de Rockefeller Scaling-up methode houden we grip op resultaat en zijn we in staat bij onszelf en onze opdrachtgevers snel op te schalen met ons Agile Gamification platform. Daarnaast kreeg onze beheerafdeling extra focus op basis van eXperienced Level Agreements.  

We zijn trots op ons team dat we ook dit jaar weer dit succes met elkaar mogen vieren.

Download onze cheat sheet BizDevOps

We combineren data en toekomstgerichtheid met intuïtie en een blijvende gedragsverandering. Hoe? We schreven de eerste stappen voor je uit in onze cheat sheet BizDevOps. Download ‘m nu gratis en start vandaag nog met jouw digitale transformatie.

Meer informatie over deze blog? Kom in contact met de schrijver(s).
No items found.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
NU AANMELDEN