TeamValue wint FD Gazellen award 2019

Yes! TeamValue is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en wint daarmee een FD Gazellen 2019 award! Daar zijn we mega trots op!

6
 min read  |  
25/3/2020
 |  
Nieuws

Yes! TeamValue is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en wint daarmee een FD Gazellen 2019 award! Daar zijn we mega trots op! Hard werken wordt beloond. Als bedrijf zijn we inmiddels meer dan vijf jaar op weg en we zijn nog lang niet klaar op onze weg naar echte business transformation.

Hoe de afgelopen 5 jaar eruit zag?

Waarom hebben we een FD Gazellen award gewonnen?

We zijn een van de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen Awards werden in 2019 voor de zestiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, waarbij het laatste jaar winstgevend is afgesloten. TeamValue is ingedeeld in de regio Oost waar de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards worden uitgereikt, in de omzetcategorieën klein (tot €2 miljoen), middelgroot (tot €10 miljoen) en groot (€10 miljoen en meer). Helaas hebben we geen goud, zilver of brons in ontvangst mogen nemen, maar al mag duidelijk zijn dat dit dit is voor ons alsnog een gouden prestatie is en we zijn dan ook supertrots op ons team!

‘Tijdens de uitreiking hoorden dat we tot de top 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren!’

Wat brengt de toekomst?

Digital business, Human results! Maar wat betekent dat nu echt? We zijn Business Transformators en werken met cutting edge data science technologie. TeamValue gaat door waar anderen stoppen en we leveren een duurzame bijdrage aan IT-oplossingen bij onze klanten. We geven inzicht, sturen op basis van data, bouwen een toekomstbestendige architectuur in de cloud en maken managementinformatie begrijpelijk.

Hoe? Echt impact maken doen we door het ‘Golden Path‘ te implementeren, wat inmiddels een geïntegreerde ‘way of work‘ is bij onder andere KPMG, Allego en Humanitas. We brengen IT en de business bij elkaar door middel van bedrijfskritische applicaties, business intelligence en een Agile manier van werken. Want wij geloven dat je alleen zo tot echte business transformatie komt en daar ligt de toekomst!

Business Transformators

Het zijn onze medewerkers die het verschil maken. IT-consultancy, anders dan je wellicht gewend bent, maar en dat brengt je organisatie een stap verder. We werken vanuit vertrouwen, onze ‘way of work’ is uniek en we tonen een gezonde dosis lef. Dat is TeamValue!

We hebben een dynamisch team met niet per se gelijkgestemden en dat maakt ons juist zo krachtig! Alles weten en beheersen op het gebied van IT, dat mag je zonder meer van ons verwachten. De manier waarop, daarmee zullen we je verrassen. We embrace change, we deliver value, we challenge you, we take ownership, we have fun and we are one IT-family. Meer over ons weten? Neem contact op of lees de verhalen van onze mensen.

Digital Business, Human Results
Meer informatie over deze blog? Kom in contact met de schrijver(s).
No items found.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
NU AANMELDEN
Background

Join our team!

TeamValue is een jong en snelgroeiend bedrijf met een stevige basis. Wij zijn op zoek naar mensen die IT-skills hebben en het ook tof vinden om bijvoorbeeld workshops te geven. Samen op zoek naar de beste oplossing voor een klant. Daar gaat het ons om!