Business Critical Applications

Jouw business altijd online, stabiel en betrouwbaar met onze business critical applications. We weten hoe belangrijk het is om betrouwbare software en hardware te hebben. Daarom hebben we Cloud- en ontwikkelingsexperts die ervoor zorgen dat uw app of service altijd up-to-date blijft.

Business critical applications
The Golden Path

Golden Path

De weg naar software die echt waarde toevoegt! The Golden Path is ons antwoord om BizDevOps op een juiste manier te implementeren.

Lees meer
The Golden Path

BizDevOps

We laten in the end een Digital Software Factory achter, zodat je in staat bent op een agile manier te kunnen bijsturen. Ook als wij weer weg zijn.

Lees meer
The Golden Path

One button deploy

De business levert (nieuwe) functionaliteiten met één druk op de knop zonder dat gebruikers dit door hebben. Jouw business is nooit uit de lucht.

Lees meer

Business Critical?

Waarom zijn bedrijfskritische applicaties zo belangrijk? De basis hiervan is er altijd vanuit te gaan dat niets in een keer goed gaat. Waarom? Er zullen altijd situaties zijn waarin fouten voorkomen. Hoe de applicatie hiermee omgaat bepaalt de impact op de eindgebruiker. We hebben meer dan 16 jaar ervaring met bedrijfskritieke applicaties bij verschillende organisaties, zoals RDW, AkzoNobel en Cito. We hebben deze ervaringen verwerkt in onze Software Factory en in onze aanpak (BizDevOps).

Jouw start? Het Golden Path!
Business critical applications

Modulaire architectuur

We geven de voorkeur aan een modulaire architectuur, waarbij we het concept microservices gebruiken om schaalbaar en toekomstbestendig te zijn. Monitoring van de hele applicatieketen wordt door ons op een adaptieve manier opgezet. Het herkennen van (afwijkende) patronen geeft bijvoorbeeld veel inzicht en handvaten aan het management van een organisatie.

Contact opnemen
Business critical applications

Nieuwe post!

Een ijzersterke samenwerking met het GPS-project als proof of value. Wij zetten de business value voorop en techniek ondersteunt.

Ga naar deze post
Nieuws
3
 min read  |  
January 12, 2021
Qualogy en TeamValue brengen technology stacks Java en Microsoft Azure samen