Business Transformations

Agile en DevOps zijn lange tijd een fundamenteel succes geweest voor IT-bedrijven. De coördinatie en communicatie tussen de verschillende afdelingen en structuren binnen een bedrijf kan een organisatie maken of breken. Daarom helpen onze gecertificeerde Scrum- en Agile-experts om jouw bedrijf te transformeren.

Business transformations
The Golden Path

Golden Path

De weg naar software die echt waarde toevoegt! The Golden Path is ons antwoord om BizDevOps op een juiste manier te implementeren.

Lees meer
The Golden Path

BizDevOps

We laten in the end een Digital Software Factory achter, zodat je in staat bent op een agile manier te kunnen bijsturen. Ook als wij weer weg zijn.

Lees meer
The Golden Path

One button deploy

De business levert (nieuwe) functionaliteiten met één druk op de knop zonder dat gebruikers dit door hebben. Jouw business is nooit uit de lucht.

Lees meer

Transformation time

Elke succesvolle verandering begint met een plan. We hebben jarenlange ervaring met verschillende methoden, zoals MetaPlan, Business Model Canvas en Theory of Constraints om een plan te maken dat werkt voor jouw organisatie. Omdat we ook weten dat een plan nooit definitief is, geven we eenmaal als de implementatie gestart is, de voorkeur aan Agile werkmethoden om on-track te blijven.

Hoe we dit bij Allego hebben gedaan?
Business transformation

Business Transformation als ons uniek selling point

We zijn een dynamisch team. We lossen IT-problemen op van onze klanten en verbeteren de implementatie van Agile en Scrum, terwijl we altijd schaalbaarheid garanderen. Onze cultuur is gericht op wederzijdse ondersteuning en het bieden van de beste kennis vanuit onze expertise. De meest innovatieve en platte organisatie heeft moeite om nauwkeurige voorspellingen te doen met betrekking op bais van data. En dat is waar TeamValue inspringt! Onze consultants en experts zorgen ervoor dat jij de beste best practices krijgt om te helpen een succesvollere en zelfvoorzienende organisatie te creëren.

Ik wil eens contact met jullie business transformators
Business transformation

Nieuwe post!

Tim, Sander, Mijke, Mark en Maud stellen zich voor en nemen je in vogelvlucht mee door hun eerste weken bij TeamValue.

Ga naar deze post
Onze teammembers
4
 min read  |  
November 6, 2020
Even voorstellen: 5 nieuwe team members