Business Intelligence

Stuurloos? Heb je geen data op basis waarvan je beslissingen kan maken? Is de data van slechte kwaliteit? Of zijn diverse databronnen niet goed aan elkaar gekoppeld? Onze Business Intelligence specialisten weten daar wel raad mee! Inzicht hebben en kunnen sturen op data kan de volgende voordelen met zich meebrengen: veiligheid, loggen van data en schaalbaarheid.

Business intelligence
The Golden Path

Golden Path

De weg naar software die echt waarde toevoegt! The Golden Path is ons antwoord om BizDevOps op een juiste manier te implementeren.

Lees meer
The Golden Path

BizDevOps

We laten in the end een Digital Software Factory achter, zodat je in staat bent op een agile manier te kunnen bijsturen. Ook als wij weer weg zijn.

Lees meer
The Golden Path

One button deploy

De business levert (nieuwe) functionaliteiten met één druk op de knop zonder dat gebruikers dit door hebben. Jouw business is nooit uit de lucht.

Lees meer

Intelligence

Wil je snel en adequaat beslissingen nemen? En de kans op verkeerde beslissingen tot een minimum beperken? Wil je dat medewerkers informatie snel en intuïtief kunnen begrijpen? Wil je een Business Intelligence- oplossing die zich aanpast aan de veranderingen in uw organisatie? Check!

Doe de IT Value Scan
Business intelligence

Jouw data in goede handen

We hebben meer dan 16 jaar ervaring met Business Intelligence–oplossingen bij verschillende organisaties, zoals ING, PON en Humanitas. We hebben deze ervaringen verwerkt in onze Software Factory en in onze aanpak. De basis van de verandering die wordt ingezet is altijd een goed onderbouwde (IT) oplossing.  Waarom? Omdat elk bedrijf zich blijft ontwikkelen. De dashboards en rapporten moeten zo zijn ontworpen dat ze intuïtief zijn.

Contact opnemen
Business intelligence

Onze BI-softwarefabriek

Wij maken gebruik van Datawarehouses (DWH) met behulp van Data Vault. We gebruiken SQL Server Integration Services (SSIS) om toegang te krijgen tot bronsystemen en we hebben veel ervaring met de CDC-functie (Change Data Capture) om te voldoen aan de real-time gegevensstroom.

Een of meer kubussen worden door ons ontwikkeld in SQL Server Analysis Services (SSAS) en voor statische rapportage gebruiken we SQL Server Reporting Services. Microsoft SQL Server als BI-platform kent voor ons geen geheimen. Voor Dashboarding gebruiken we het PowerBI-platform in de cloud (Azure). Voor oplossingen op locatie, is dat ons standaard BI Office van Pyramid Analytics.

Het begin allemaal met insights
Business intelligence

Beslissen op basis van data

Al onze oplossingen zijn gebaseerd op Best Practices, zoals Allego. Jouw data is altijd traceerbaar en wordt veilig opgeslagen, bijvoorbeeld op het Business Intelligence platform. Dit is belangrijk voor steun binnen de organisatie en voor het verkrijgen van, bijvoorbeeld, goedkeuring door een accountant van de jaarrekening.

Met behulp van onze Software Factory kunnen we snel ergens komen en kleine stappen zetten met zichtbaar resultaat. Dit stelt ons in staat om inzichten te verwerken, wat betekent dat het project snel waarde toevoegt aan het geheel. Met deze aanpak streven wij naar een snelle adoptie, omdat software alleen waardevol is als het op de juiste manier wordt gebruikt!

Ja, ik wil een vrijblijvende demo
Business intelligence

Nieuwe post!

We helpen onze opdrachtgevers al jaren met Business Intelligence oplossingen, kritische bedrijfsapplicaties en digitale transformatie. Maar wist je ook dat we dat doen met onze eigen way of work? Dat noemen wij het Golden Path.

Ga naar deze post
Nieuws
4
 min read  |  
May 18, 2020
TeamValue naast CSP nu ook OCP partner van Microsoft