De samenwerking tussen TeamValue en Bizure

Twee organisaties, 1 familie? Hoe zit dat nou precies? Alles wat je wil weten over ons 'zusje' Bizure.

2
 min read  |  
5/7/2022
 |  
Nieuws

We krijgen weleens de vraag hoe dat nou precies zit. TeamValue, Bizure, TeamNow, The Golden Path en onze solutions. Goed nieuws, we hebben het allemaal in 1 overzicht voor je gezet! Rode draad? The Golden Path. Dat is onze agile manier van werken die we altijd toepassen. Binnen welk specialisme we ook werken of over welke solution we het ook hebben. Klaar voor een verhelderende blik?

Twee organisaties, 1 familie? Hoe zit dat nou precies?

We zijn de TeamValue Group. Bizure, onderdeel van de TeamValue Group, is een ervaren Modern Service Management (MSM) organisatie specifiek gericht op het Microsoft Azure platform en alle Microsoft Azure platform diensten. Door proactief ons beheer in te richten bieden wij continuïteit aan zowel IT als de business.

Voor MSM monitoring maakt Bizure gebruik van TeamNow (een Microsoft Azure gecertificeerde BI applicatie – onze agile management game), een servicedesk en online portaal voor melden, volgen en afmelden van vragen, incidenten en changes. Bizure werkt middels een eXperience Level Agreement (XLA) waar Service Level Rapportage een onderdeel van uitmaakt. Door het gebruik van de XLA zetten wij de klantbeleving van onze dienstverlening centraal.

TeamValue is het consultancy en projecten label binnen de groep, dat zich richt op Azure Cloud services, BI en Business Transformatie. Allemaal vanuit 1 familie. Onze Ohana.

The Golden Path - Wat TeamValue en Bizure voor je kunnen betekenen

Het Golden Path – inmiddels niet meer weg te denken uit ons woordenboek maar buiten TeamValue niet altijd een bekend begrip. Het is de weg naar software en digitale services die echt waarde toevoegt! The Golden Path is ons antwoord om BizDevOps op een juiste manier te implementeren. Download hier de leaflet of klik op een van de andere thema’s of solutions waar TeamValue je mee kan helpen. P.s. Bizure is de helikopter. Waarom? Dat ontdek je vanzelf.

Ga jij ook voor echte digitale transformaties? Mooi! Wij ook. Ben je nog niet uitgelezen? Neem dan een kijkje op Teamvalue.com of Bizure.nl.
Ook nieuwsgierig naar onze managementgame TeamNow? Creëer high performance team met TeamNow.

Download onze cheat sheet BizDevOps

We combineren data en toekomstgerichtheid met intuïtie en een blijvende gedragsverandering. Hoe? We schreven de eerste stappen voor je uit in onze cheat sheet BizDevOps. Download ‘m nu gratis en start vandaag nog met jouw digitale transformatie.

Meer informatie over deze blog? Kom in contact met de schrijver(s).
No items found.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
NU AANMELDEN