Warm welkom en doorgroeien bij TeamValue - de ervaring van teammembers

Onboarding en offboarding bij een IT-bedrijf? Franka kwam deze zomer bij ons in dienst, Zdravko ronde zijn afstudeerstage succesvol af, Glen, die eerst stage bij ons liep komt weer terug als Designer en op de valreep van 2019 tekende een nieuwe collega zijn contract.

11
 min read  |  
25/3/2020
 |  
Onze teammembers

Onboarding en offboarding bij een IT-bedrijf? Franka kwam deze zomer bij ons in dienst, Zdravko ronde zijn afstudeerstage succesvol af, Glen, die eerst stage bij ons liep komt weer terug als Designer en op de valreep van 2019 tekende een nieuwe collega zijn contract. Wat zij zeggen over hun eerste stap over de drempel in Zwolle 0f de laatste dag en hun TeamValue tijd? Je leest het in deze blog – doorgroeien bij TeamValue.

Onboarding – warm welkom bij TeamValue

De IT-wereld kun je natuurlijk zo groot maken als je zelf wil, maar voor Franka, Agile Coach bij TeamValue, is het wereldje klein genoeg. Franka haar broer kwam met Anouchka in gesprek tijdens een project bij een van onze klanten. Ze kwamen samen tot de conclusie: we plannen een gesprek in met Franka om te kijken of ze matcht met het DNA van TeamValue!

IT gaat niet alleen om techniek, maar ook om mensen, het proces en het eindresultaat. ‘Mijn eerste kennismaking met TeamValue voelde goed!’, aldus Franka. Voor haar was het belangrijkste dat ze binnen de cultuur van de organisatie past en er gewerkt wordt op basis van vertrouwen. Beiden ervaart ze binnen TeamValue. Waar ze in haar vorige job vooral gefocust was op het individu en persoonlijke ontwikkeling, is ze binnen Agile Coaching meer bezig met teamprestaties. Zowel op het stuk gedragsverandering, maar ook op het gebied van verandermanagement. Ze volgde in de zomer (net nadat ze was aangenomen) een Scrum Master cursus en ze zocht verdieping binnen Azure DevOps en TeamNow om zo goed mogelijk van start te kunnen gaan. Voor Franka was haar onboarding, naar eigen zeggen, een warm bad en doorgroeien bij TeamValue de standaard.

Collega Sander schreef eerder al een blog over business transformation, waarom alleen techniek je IT-probleem niet oplost.

Waar ze over een aantal jaar staat? Franka houdt niet zo van vaste patronen, wel van innoveren en ontdekken en iedere dag een beetje beter worden. Wat ze wel zeker weet, is dat ze business transformaties wil begeleiden en ook op strategisch niveau bij meerdere opdrachtgevers.  

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden als Agile Coach? Bekijk dan onze jobs. Juist op zoek naar meer info over Business Transformatie en een strategische partner? Bekijk dan onze website.  

Kansen voor junioren, ervaren mensen, ex-collega’s en freelancers  

Een ‘oude bekende’ van TeamValue is Glen. In 2017/2018 liep hij stage bij ons als Game Designer van TeamNow. We zijn blij dat hij ons vanaf februari 2020 weer komt versterken. Ook mogen we begin 2020 een nieuwe collega, Azure Solution Consultant, verwelkomen. We stellen hem binnenkort graag aan je voor.  

Zdravko liep in 2019 stage bij ons en hij deelde het volgende over zijn TeamValue tijd: ‘’Mijn tijd bij TeamValue was top. Ik had mij geen betere stageplek kunnen wensen. Naast dat ik veel geleerd heb, kreeg ik vrijheid en verantwoordelijkheid, heb ik een onderzoek mogen uitvoeren, samen met twee collega’s een nieuwe website in de lucht gebracht en heb ik echt mogen proeven van het werken in een Scrum en DevOps team. Het werken in dit team voelt professioneel, maar ook als familie. Koffiezetten als stagiair zit er zeker niet bij, alles wat je doet bij TeamValue heeft waarde.’’

Doorgroeien – stimuleren van ontwikkeling en ondernemerschap

Doorgroeien bij TeamValue – we werken aan bedrijfskritische applicaties, hebben we een passie voor data en bij alles wat we doen nemen we de transformatie van het bedrijf mee.  Dat maakt ons uniek.  

Wij werken met mensen in een wereld die draait om techniek. Misschien zijn we een andere werkgever dan je gewend bent. We werken vanuit vertrouwen. Wij geloven dat mensen tot bloei komen wanneer ze worden uitgedaagd om creatieve oplossingen te vinden. Wij geven de ruimte jezelf te ontplooien en houden tegelijkertijd de neuzen dezelfde kant op. We zijn eerlijk en open naar elkaar en naar onze klanten. Samen gaan we altijd voor het beste resultaat. Sámen, want het team staat centraal. Ontwikkeling en ondernemerschap zit in alles wat we doen. Voor medewerkers en voor klanten.  

Wil je zelf ervaren hoe het bij ons op kantoor is? Stuur ons een berichtje, drinken we een kop koffie of loop je een dagje mee.

Download onze cheat sheet BizDevOps

We combineren data en toekomstgerichtheid met intuïtie en een blijvende gedragsverandering. Hoe? We schreven de eerste stappen voor je uit in onze cheat sheet BizDevOps. Download ‘m nu gratis en start vandaag nog met jouw digitale transformatie.

Meer informatie over deze blog? Kom in contact met de schrijver(s).
No items found.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
NU AANMELDEN