Weg met het traditionele kerstpakket?

Kerst traditie? Ja! Maar je kerstpakket hoeft niet automatisch traditioneel te zijn....

2
 min read  |  
23/12/2021
 |  
Nieuws

We naderen het einde van 2021 en een derde lockdown... Langzaam worden de kerstpakketen bezorgd en ga je richting je vrije dagen. Hoe houd je de warme sfeer vast en hoe maak je het gezellig met familie en vrienden? We geven je een paar tips om positief te blijven, de sfeer vast te houden en een persoonlijke boodschap te brengen naar diegene die je lief hebt, zowel op werk- als privégebied.

Traditie  

Iets met traditie. Ja, dat is kerst. Tradities zijn er om te eren, te volgen en uit te breiden. Ons netwerk bedanken we tijdens kerst traditiegetrouw met ons eindejaarsgeschenk. Ook dit jaar gingen we weer op pad. Maar onze Accountmanager was niet de enige die dit jaar op pad ging... al een aantal jaar doen we bij TeamValue niet aan traditionele kerstpakketen. We trekken online lootjes en maken pas net voor kerst bekend wie jouw ‘Secret Santa’ is. Spannend? Ja! Want wie zal jou hebben getrokken? Wat zal je krijgen? En wanneer en hoe word je persoonlijke verrast? Het blijft een mysterie tot het zover is. Wat ons betreft een mooie traditie om vast te houden!  

Reactie van een van onze relaties:  

Pascale van Caesar was erg blij en vond dat we het goed deden door onze eindejaarsgeschenk traditie met jonge lokale ondernemer Caitlin van CS Patisserie & Chocolaterie voort te zetten. ‘’Dat wordt smikkelen’’.  

Secret Santa  

Secret Santa? We horen je denken... Wat is daar secret aan als je werkgever het organiseert? Het zit hem in de kleine dingen van het leven weten we inmiddels. Met het budget kan een collega zijn/haar creativiteit de vrije loop laten en iemand echt persoonlijk verrassen. Because one size doesn’t fit all.  

En toen kwam er in de week voor kerst nog een verrassing! We kregen iets supertofs te horen in onze wekelijkse ‘Who are you gonna call’ - een online meeting waar teamverbinding centraal staat. De boodschap? We willen de warmte en gezelligheid van kerst nog iets langer doortrekken in deze koude dagen waar het voor sommigen niet vanzelfsprekend is om op visite te gaan. Dus er kwam een opdracht met een deadline binnen 24 uur!  

  1. Stuur een wensenlijstje op met iets waar we jou en jouw Ohana - dat familie betekent - blij mee maken. Wat zou jij tof vinden voor wat extra warmte en gezelligheid? Ga je samen met je zoon aan de lego bouwen? Of met je dochter lekker knutselen? Met vrienden een tof gezelschapsspel spelen? Wat geeft jou dat warme gevoel?
  1. Doe ditzelfde voor iemand die je kent. Iemand die je graag een handje wil helpen voor de warmte en gezelligheid met de feestdagen uit jouw 'verlengde Ohana'. Weet je niemand? Een goed doel mag ook.

Waarom we dit op deze manier doen? Het team staat centraal. En juist in deze tijd is een stevige thuisbasis belangrijk. Daarbij is het toch gewoon heel fijn om persoonlijke cadeaus te krijgen en ook iets aan iemand anders te kunnen geven die je dat gunt.  

Ohana

Dat woord zien we wel erg veel voorbijkomen, maar wat is onze Ohana? Wat betekent het en waarom is die voor TeamValue zo belangrijk? We willen iets achterlaten. Iets vanuit onszelf voor de maatschappij en onze kinderen. Werken aan toffe projecten doe je samen. Samen met je team. En ook met de steun van jouw achtervang thuis. Zit je al in ons netwerk of niet? We wensen je hele fijne feestdagen en een mooi 2022!  

Wil je weten hoe onze Ohana eruitziet? Je ook thuisvoelen bij een werkgever en onderdeel uitmaken van onze club? Check het hier!

Download onze cheat sheet BizDevOps

We combineren data en toekomstgerichtheid met intuïtie en een blijvende gedragsverandering. Hoe? We schreven de eerste stappen voor je uit in onze cheat sheet BizDevOps. Download ‘m nu gratis en start vandaag nog met jouw digitale transformatie.

Meer informatie over deze blog? Kom in contact met de schrijver(s).
No items found.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
NU AANMELDEN