Wij zoeken nieuwe collega's. Ga jij vliegend het nieuwe jaar in?

Wij zoeken nieuwe collega's. Pak jouw golden ticket to the air en ga vliegend het nieuwe jaar in!

2
 min read  |  
26/11/2021
 |  
Nieuws

Ja, we kunnen onze actie eindelijk delen! Ga jij vliegend het nieuwe jaar in? Verdien een helikoptervlucht! Wij werken met mensen in een wereld die draait om techniek. Sámen, want het team staat centraal. En ons team is hiring! Groeien doen we samen en we zijn ervan overtuigd dat onze collega’s en hun netwerk (dus ook jij!) als geen ander weten wie er bij ons past. Draag je een nieuwe collega aan en start hij/zij ook bij ons, dan gaan jullie samen vliegend het nieuwe jaar in.

Wie zoeken we?

We zoeken nieuwe collega’s die het tof vinden om in een jong en snelgroeiend bedrijf te werken. We werken binnen drie specialismen. Samen slaan zij de brug tussen business en IT. Nieuwsgierig naar wie we precies zoeken? Bekijk dan direct onze openstaande vacatures op https://jobs.teamvalue.com/ of neem een kijkje achter de schermen bij onze cirkels:

What’s in it for you?

Een mega toffe ervaring voor jezelf en je maakt een connectie – vriend(in), oud-collega, kennis – blij met een uitdagende nieuwe job. Jij geeft aan wanneer je wilt vliegen en wij regelen een 'golden ticket to the air' voor je. Dit ticket geeft je toegang tot een vlucht met twee personen ter waarde van 350,- euro.

Weet je niet wat je mist? Onze team members deden het zelf ook al eens, zie hieronder de aftermovie van ons 5-jarig jubileum.

De ‘spelregels’ voor een vliegende start

  • Alle vacatures op https://jobs.teamvalue.com/ doen mee, uitgezonderd de freelance en stage vacatures.
  • Jouw ervaring is persoonlijk dus ons cadeau is ook echt voor jou.  
  • Heb je hoogtevrees? Snappen we! Been there, done it ánd got the pictures! In een helikopter heb je verrassend genoeg bijna geen last van hoogtevrees. Dus we dagen je uit om je grens te verleggen en je angst om te zetten naar uitdagingen en er gewoon voor te gaan!  
Direct iemand aandragen of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Malique via [email protected] of 06-25323188.
Meer informatie over deze blog? Kom in contact met de schrijver(s).
Malique Steenbrink
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
NU AANMELDEN
Background

Join our team!

TeamValue is een jong en snelgroeiend bedrijf met een stevige basis. Wij zijn op zoek naar mensen die IT-skills hebben en het ook tof vinden om bijvoorbeeld workshops te geven. Samen op zoek naar de beste oplossing voor een klant. Daar gaat het ons om!