Sponsorship PEC Zwolle uitgebreid

Dat heeft met meer te maken dan alleen voetbal!⚽️

2
 min read  |  
25/11/2021
 |  
Nieuws

Wie ons langer volgt dan vandaag weet dat we groot fan zijn van voetbal. De game wordt uiteindelijk gewonnen door het team dat het beste kan anticiperen. Dat heeft niets te maken met doelbalans. Die game fascineert ons en dat is waarom we PEC Zwolle sponsoren. Wat hier verder achter zit en waarom we nu ook PEC United sponsoren? We leggen het kort uit.

TeamValue en voetbal

Vanwege onze Ohana – dat familie betekent - willen we iets achterlaten voor onze kinderen. Daarom sponsoren wij PEC Zwolle, een organisatie die streeft naar een gezonde toekomst voor onze kinderen. Omdat PEC, net als wij, gelooft in de kracht van toekomstige generaties. Waarom PEC?

We houden van voetbal. Het is zo simpel. We houden ook van Zwolle, de stad waar we onze thuisbasis hebben. Maar het gaat dieper dan dat. Voetbal zegt veel over hoe we naar organisaties kijken. Iedereen heeft zijn/haar specialiteit binnen een team. Tijdens ‘de competitie’ zijn er momenten van succes en momenten van tegenspoed. Zich aanpassen aan veranderende omstandigheden, dat is de kracht van het team. Dit vereist wederzijds vertrouwen, inzicht in het spel en denken onder hoge druk.

Sport verbindt. Geregeld nemen we relaties mee naar een wedstrijd als blijk van waardering en om te genieten van een mooie avond. De laatste keer waren Lifetri, Air Miles en Telindus van de partij.  

Op kantoor kom je er niet onderuit. Onze kernwaarden, propositie en dienstverleniing hebben we gevisualiseerd in een voetbalveld. Wij vinden fitheid in je werk en privéleven belangrijk en dat is ook de reden dat we dit jaar interne kwartaalgames spelen gebaseerd op dit thema. Fit21! Collega Franka vertelde er eerder al over. Weg met die suffe strategie! Ga aan de slag met Rockefeller Habits.  

Uitbreiding sponsorship PEC Zwolle United  

PEC Zwolle United is meer dan voetbal. In Nederland gaan zo’n 280.000 kinderen nooit op vakantie. Waar kinderen uit de buurt, klasgenoten en vriendjes in de zomer genieten van dagjes weg of een leuke vakantie, is voor een grote groep kinderen de vakantie geen leuke onderbreking van de schooltijd.  

Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid vinden we dat we ons steentje moeten bijdragen aan vitaliteit voor onze volgende generatie. PEC interviewde ons erover.

De groei van de MVO-partnerships resulteerde in 2014 in de oprichting van stichting Regio Zwolle United. Een stichting met ANBI-status, onlosmakelijk verbonden aan PEC Zwolle. De stichting is in het leven geroepen om sport te gebruiken als onafhankelijke katalysator voor de ontwikkeling van de Regio Zwolle. Ze nemen het initiatief om waardevolle economische en maatschappelijke projecten samen met anderen te realiseren en werken actief aan talentontwikkeling. Regio Zwolle United focust zich op drie domeinen: maatschappij, economie en vitaliteit.  

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer weten over de visie achter het voetbalveld? Neem dan eens contact op met Anton.

Download onze cheat sheet BizDevOps

We combineren data en toekomstgerichtheid met intuïtie en een blijvende gedragsverandering. Hoe? We schreven de eerste stappen voor je uit in onze cheat sheet BizDevOps. Download ‘m nu gratis en start vandaag nog met jouw digitale transformatie.

Meer informatie over deze blog? Kom in contact met de schrijver(s).
Anton Cnossen
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
NU AANMELDEN