Webinar

Reconnect your teams in times of covid

Aan de slag met voorspelbaarheid, snelheid en samenwerking over teams.

Nu we allemaal meer vanuit huis werken is het extra lastig om overzicht te houden, de voortgang te bewaken en te kunnen sturen op teamprestaties. In deze webinar laten we zien hoe je meer uit thuiswerkende teams kunt halen. De snelheid kunt verhogen, unplanned work vanuit de business kunt verlagen en de kwaliteit van de output kunt verbeteren. Benieuwd hoe we dit doen? Meld je dan gratis aan voor het webinar ‘Reconnect your team in times of covid’ met eigenaar Anton Cnossen op donderdag 29 april om 10 uur. Zien we je daar?

Ik ben erbij!
Gratis
Webinar: 
Reconnect your teams in times of covid
Wanneer: 
April 29, 2021
Tijd: 
10:00
 uur
 - 
11:00
 uur
Spreker(s): 
Anton Cnossen

Toewerken naar High Performance Teams

Je werkt Agile. Je hebt de juiste mensen op de juiste plek. En iedereen weet wat hij moet doen. Het lukt alleen nog niet om maximale resultaten te boeken. Herkenbaar?

Vaak wordt er primair gestuurd op omzet, omdat dit concreet genoeg is om grip op te houden. Toch zit de winst vaak in het gedrag. Daarom gaan we in deze webinar in op de solution TeamNow wat het gedrag van jouw team inzichtelijk maakt, zodat jij effectief hierop kunt sturen. Verhoog de snelheid, voorkom unplanned work vanuit de business en verbeter de kwaliteit.

Wat neem je na deze webinar mee naar huis?

  • Hoe je de samenwerking tussen teamleden en teams kunt stimuleren
  • Hoe je gedrag inzichtelijk maakt en leert begrijpen
  • Hoe je de voortgang, snelheid en output van jouw team kunt meten en verbeteren
  • Hoe TeamNow aansluit op jouw Agile workflow

Over de spreker

Anton Cnossen is founder en eigenaar van TeamValue. Het is zijn missie om organisaties te helpen om succesvol te worden in hun business transformatie. The Golden Path is daarbij hét antwoord om BizDevOps op een juiste manier te implementeren. Wij houden van een uitdaging en leveren we wat we boven. Het is de weg naar software die echt waarde toevoegt!

Ruim 13 jaar is Anton werkzaam geweest bij Ceasar Groep in verschillende rollen. Zo startte hij in 2000 als Junior Application Developer en werkte zich in 2007 op als CTO. Deze rol heeft hij zeven jaar vervuld. Daarna is hij voor zichzelf begonnen en is TeamValue opgericht. Inmiddels viert TeamValue dit jaar al weer haar zevende verjaardag!

LinkedIn Anton Cnossen

Logo MicrosoftLogo BizureLogo SevenstarsLogo XpiritLogo InterceptLogo IlionxLogo Caesar group

Meld je aan voor de Webinar

Je meldt je aan voor:  
Reconnect your teams in times of covid
We hebben je aanvraag ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form. Click here to try again!