Background

Wij zijn TeamValue

Digital Business, Human Results

Het is ons team dat centraal staat. Samen slaan wij de brug tussen business en IT. We combineren data en toekomstgerichtheid met intuïtie en een blijvende gedragsverandering. Ons doel: organisaties succesvol maken. En dat doen we wellicht anders dan je gewend bent. We komen niet het roer overnemen, en blijven ook niet voor eeuwig. We pakken het probleem aan bij de kern en bewandelen samen onze eigen way-of-work ‘The Golden Path’. Dit doen we allemaal op basis van vertrouwen en een gezonde dosis lef. Dat is TeamValue.

‘‘Hun kracht ligt in het ja durven zeggen, waar andere partijen het niet aandurven.’’
Join the team
Logo MicrosoftLogo AFMLogo HumanitasLogo Pyramid AnalyticsLogo KPMGLogo Caesar groupLogo AllegoLogo AkzoNobelLogo KlaverbladLogo CRVLogo INGLogo AholdLogo KenterLogo QualogyLogo Gemeente AmsterdamLogo KennisnetLogo DelftPowerLogo DUO
Lees meer over The Golden Path

Wil je weten wat jouw positie is op het veld?

Bekijk je positie op het veld
Werken bij TeamValue

Hoe werken wij?

Wij werken vanuit vertrouwen en geloven dat mensen tot bloei komen wanneer ze worden uitgedaagd om creatieve oplossingen te vinden. Wij geven de ruimte jezelf te ontplooien en houden tegelijkertijd de neuzen dezelfde kant op. We zijn eerlijk en open naar elkaar en naar onze klanten. Samen we altijd voor het beste resultaat. Sámen, want het team staat centraal.  

Techneut of Techniet? We werken met drie cirkels. Samen slaan zij de brug tussen business en IT.

1. Coaching/Business Transformatie

Een succesvolle transformatie begint pas wanneer iedereen dezelfde doelen nastreeft, IT-activiteiten transparant zijn en de business op basis van marktinzichten aan zet is. Direct naar vacatures.

Lees meer over Business Transformations

2. Business Intelligence

Samen met de klant bepalen we die stip op de horizon, ontsluiten we databronnen en creëren we waardevolle inzichten voor de lange termijn. Sturen op basis van data. Dat is BI. Direct naar vacatures.

Lees meer over Business Intelligence

3. Cloud

Optimaal kunnen anticiperen op veranderende situaties. En dat geautomatiseerd. De business van de klant altijd online, stabiel, betrouwbaar en veilig in de cloud. Direct naar vacatures.

Lees meer over Bedrijfskritische applicatie

Join our team!

Release je sollicitatie met één druk op de knop!

Wie zijn wij?

TeamValue

Enthousiast

Ons team is altijd mega enthousiast. We zijn altijd bereid te helpen!

TeamValue

Gedreven

Al onze team members zijn stuk voor stuk gedreven.

TeamValue

Bit Crazy

Why so serious? Soms moet je een beetje gek zijn om bepaalde problemen op te kunnen lossen.

Background

Join our team!

TeamValue is een jong en snelgroeiend bedrijf met een stevige basis. Wij zijn op zoek naar mensen die IT-skills hebben en het ook tof vinden om bijvoorbeeld workshops te geven. Samen op zoek naar de beste oplossing voor een klant. Daar gaat het ons om!

No items found.