TeamNow

Jouw mensen kunnen prima hun eigen boontjes doppen. TeamNow zet die activiteiten om in meetbare resultaten. Zo zie jij in een oogopslag hoe de organisatie ervoor staat, en bied je jouw medewerkers alle ruimte voor eigen initiatief. Van hiërarchie naar eigen verantwoordelijkheid.

samenwerken

De manier waarop mensen samenwerken verandert. Van hiërarchie naar eigen verantwoordelijkheid. Van individueel gestuurd naar samenwerking.

meetbaar

Wij geloven in de kracht en creativiteit van jouw medewerkers. Die kunnen prima hun eigen boontjes doppen. TeamNow maakt die menselijke actie meetbaar.

realtime

Realtime en met relevante data. Dit doen we door gebruik te maken van business intelligence, de cloud en machine learning.

blijf op de hoogte

Wil je meer weten over onze oplossingen? Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte.

De wereld verandert. De manier waarom mensen samenwerken ook.
Van hiërarchie naar eigen verantwoordelijkheid. Van individueel gestuurd naar samenwerking. TeamNow sluit hierop aan door inzicht te bieden in de voortgang van de organisatie. TeamNow focust op het doel, niet op de oplossing. Wij geloven namelijk in de kracht en creativiteit van jouw medewerkers. Die kunnen prima hun eigen boontjes doppen. TeamNow maakt die menselijke actie meetbaar.

TeamNow werkt op de computer, op je smartphone en op de tv in de koffiecorner. Het toont de voortgang van jouw organisatie in een heldere interface. Realtime en met relevante data. Dit doen we door gebruik te maken van business intelligence, de cloud en machine learning. Zo zie jij in een oogopslag hoe de organisatie ervoor staat, en bied je jouw medewerkers alle ruimte voor eigen initiatief. En het ziet er ook nog eens lekker uit.

TeamNow is een krachtige tool waar we trots op zijn. Maar TeamNow is een middel, niet het doel. Waarde toevoegen aan jouw organisatie, daar gaat het ons om. Spreekt dat aan? Bel dan Anouchka. Zij komt naar je toe om te luisteren. En voor een kop groene thee. Daar houdt ze van.

TeamNow