Insights

Wil jij elke metric waar data achter zit meetbaar maken? Door middel van ons DevOps dashboard ben je bijvoorbeeld in staat de backlog, planned/unplanned work, burndown chart, effort vs velocity and bugs te inzichtelijk te maken. Tevens kan het dashboard verrijkt worden met een virtuele game waardoor je pas echt inzicht krijgt in high performance teams en hun prestaties.

Insights
Insights

Voordelen voor jou

Door het insights DevOps dashboard krijg je real-time inzicht in performances van je team en ten opzichte van andere scrum teams. Je kunt direct sturen op data, verbeteringen doorvoeren en direct een feedback loop toevoegen aan je IT-proces. Kom er direct achter hoe succesvol een team is en waar dat precies aan ligt. Zo is het voor jou als management in een oogopslag duidelijk waar de prioriteiten liggen voor komende sprints.

Contact opnemen
Insights

Wie jou al voorgingen

Visie

Onze visie komt voort uit het boek ‘The Phoenix Project’. Het lezen hiervan was slechts het begin van de reis die we maken met ons team.

Een technisch geweten hebben we zeker. Een helicopter-view ook. Volgens de scrum-methodiek zorgen wij ervoor dat we altijd “on track” zijn. Het belangrijkste, jouw IT naar een hoger niveau brengen en continue duurzame groei centraal stellen. Dat in combinatie met onze best practices van afgelopen jaren bij opdrachtgevers maakt onze aanpak uniek.

Ik maak graag gebruik van deze best practices
Insights

Nieuwe post!

Het DNA van onze medewerkers bepaalt het succes van TeamValue en onze klanten. Hendrik en Stephan nemen je mee in hun eerste maanden als nieuwe collega's.

Ga naar deze post
Onze teammembers
3
 min read  |  
July 17, 2020
Werken bij TeamValue - We kozen voor de combinatie van IT-consultancy en een sterk team