IT Value scan

Tegenwoordig is bijna voor iedere organisatie een goed IT-landschap van onschatbare waarde. Hoe volwassen is jouw IT-infrastructuur? Kom erachter met onze IT Value Scan. We kijken welke waarde IT voor je toevoegt en toetsen dat over drie assen: security, development en infra. Samen kijken we waar winst te behalen valt en of en hoe we het beste het Golden Path met jouw organisatie kunnen inslaan.

Hoe de scan werkt

Door middel van MetaPlan technieken zorgen wij dat waar normaliter maar een of twee van de gebieden worden geanalyseerd we ze alle drie meenemen en we ze ook binnen no-time weten te combineren. Uiteraard kijken we naar de first things to do op basis van prioriteit en capaciteit.  

Vraag een vrijblijvend gesprek aan
IT value scan

Wie jou al voorgingen

Logo MicrosoftLogo AFMLogo HumanitasLogo Pyramid AnalyticsLogo KPMGLogo Caesar groupLogo AllegoLogo AkzoNobelLogo KlaverbladLogo CRVLogo INGLogo AholdLogo KenterLogo QualogyLogo Gemeente AmsterdamLogo KennisnetLogo DelftPowerLogo DUO

Resultaat van de scan

Na de enquête en deze sessie ontvang je een maturity report. De IT Value Scan is een combinatie van kwantitatief en kwalitatief onderzoek waarin jouw organisatie leidend is.  

Ben jij IT Manager, Auditor of Security Officer? Wij denken graag met je mee en gaan samen met jou de uitdaging aan.  

Ontdek jouw teamvolwassenheid
IT value scan

Visie

Onze visie komt voort uit het boek ‘The Phoenix Project’. Het lezen hiervan was slechts het begin van de reis die we maken met ons team.

Een technisch geweten hebben we zeker. Een helicopter-view ook. Volgens de scrum-methodiek zorgen wij ervoor dat we altijd “on track” zijn. Het belangrijkste, jouw IT naar een hoger niveau brengen en continue duurzame groei centraal stellen. Dat in combinatie met onze best practices van afgelopen jaren bij opdrachtgevers maakt onze aanpak uniek.

Contact opnemen
IT value scan

Nieuwe post!

Wij zijn megatrots op ons team en deze samenwerking. Breng jij je stem uit en breng je ons dichter bij die top 3?

Ga naar deze post
Nieuws
2
 min read  |  
July 5, 2021
Computable Awards 2021: TeamValue en Qualogy genomineerd voor beste Service Integrator