Hero image

Oplossingen

Wij hechten waarde aan de kracht en creativiteit van mensen en zorgen voor gedragsverandering op de werkvloer. Dat doen we door aandacht voor mensen te combineren met Business Intelligence. Maar een BI-oplossing op maat is slechts het halve werk. Wij willen dat onze oplossing écht waarde toevoegt. Daarom hebben wij langdurig aandacht voor jouw organisatie en zijn pas tevreden wanneer jouw mensen doen waarvoor ze in de wieg zijn gelegd. We houden het graag persoonlijk. Bekijk hier wat wij bieden:

TEAMNOW

De wereld verandert. De manier waarop mensen samenwerken ook.
Van hiërarchie naar eigen verantwoordelijkheid. Van individueel gestuurd naar samenwerking. TeamNow sluit hierop aan door inzicht te bieden in de voortgang van de organisatie. TeamNow focust op het doel, niet op de oplossing. Wij geloven namelijk in de kracht en creativiteit van jouw medewerkers. Die kunnen prima hun eigen boontjes doppen. TeamNow maakt die menselijke actie meetbaar.

TeamNow werkt op de computer, op je smartphone en op de tv in de koffiecorner. Het toont de voortgang van jouw organisatie in een heldere interface. Realtime en met relevante data. Dit doen we door gebruik te maken van business intelligence, de cloud en machine learning. Zo zie jij in een oogopslag hoe de organisatie ervoor staat, en bied je jouw medewerkers alle ruimte voor eigen initiatief. En het ziet er ook nog eens lekker uit.

TeamNow is een krachtige tool waar we trots op zijn. Maar TeamNow is een middel, niet het doel. Waarde toevoegen aan jouw organisatie, daar gaat het ons om. Spreekt dat aan? Bel dan Anouchka. Zij komt naar je toe om te luisteren. En voor een kop groene thee. Daar houdt ze van.

Terug

TeamNow