Sander verlaat het TeamValue nest en vliegt uit

Bedankt Sander Boverhof. Een gewaardeerd collega. Een steengoede Consultant en Business Analist.

4
 min read  |  
16/2/2022
 |  
Onze teammembers

Sander Boverhof. Een gewaardeerd collega. Een steengoede Consultant en Business Analist. Toen hij in dienst kwam was hij geen vreemde van onze club. Eigenaren Anton & Anouchka kenden hem al uit het verleden toen ze allebei werkten voor een andere IT organisatie. De ambitie en drive van Sander vielen altijd al op. In coronatijd kwam hij aan boord. Jammer genoeg voor ons vliegt hij ook uit in coronatijd. Maar niet zonder een terugblik op een mooie tijd.

De verbinding met het team is key

Werken als Business Analist gaat over de verbinding tussen business en IT. Maar even meer belangrijk is de verbinding tussen collega’s van een team onderling. Sander: ‘’Bij TeamValue heb ik gezien dat IT niet alleen over structuur aanbrengen en vakkennis gaat, maar ook over verbinding en communiceren met elkaar en de klant. Dat wisten we natuurlijk allang, maar dat wordt nogal eens vergeten. Ik kwam om nog meer structuur aan te brengen, maar onderschat vooral de mensen die bij TeamValue werken niet. Het zijn stuk voor stuk toppers. Je kan iedereen zo met een klant laten sparren. Techneut of techniet!’’. Als we hem vragen of hij zelf een techneut of techniet is dan moet hij lachen. ‘’Ik zeg dat ik geen techneut ben, maar stiekem ben ik toch wel een nerd. Xander heeft zelfs eens aan me gevraagd of ik niet gewoon bij circle BI moest komen werken omdat ik wel overweg kon met datamodellen’’, vult hij aan. Ook geeft hij aan: de onderlinge verbinding van collega’s is hoog. Dat mag je als organisatie alleen maar koesteren.

De toffe projecten bij Telindus en Air Miles

‘’De propositie van TeamValue – Het Golden Path – heb ik altijd bewonderd. Er staat echt iets. We hebben een plan, zetten koers en werken echt samen. De manier van werken, het hoe we het doen, neem ik zeker mee in mijn vervolgcarrière’’. Toffe projecten? Die heeft hij zeker gehad. Sander vertelt twee tevreden opdrachtgevers – met toch een beetje pijn in zijn hart – achter te laten. Inmiddels heeft hij met volle vertrouwen alles overgedragen. Bij Air Miles mocht hij meewerken aan de start van een nieuw Data Warehouse waar hij verantwoordelijk was voor de voorbereiding van de backlog, requirement analyses en de gehele projectplanning. Requirements Engineer en delegated Product Owner noemen we dat. En bij Telindus? Daar heeft hij waarde geleverd binnen het scrum team en was hij de rechterhand van de Product Owner waar grote changes zijn doorgevoerd op operationeel gebied.‘’ Juist de combinatie van methodisch en pragmatisch maakt TeamValue sterk. Er is een ‘always can do’ mentaliteit die echt verandering in gang zet’’, aldus Sander. Zo ga ik de professionaliseringsslag die we hebben kunnen maken met Bizure ook zeker niet vergeten.

De verdieping in Azure DevOps en Power BI

Work hard, play hard. ‘’Dat heb ik ook echt zo ervaren afgelopen 1,5 jaar. Iedereen is supercompetitief tijdens de kwartaalgames. En Secret Santa? Ik baal nu al dat die volgend jaar niet meer op de stoep staat... Gevoel voor humor en het familiegevoel blijven altijd. Los van alle toffe dingen heb ik me ook op inhoudelijk gebied flink kunnen ontwikkelen. Zo had ik nooit verwacht zoveel te leren over Azure DevOps en Power BI. Daar ben ik de team members dankbaar voor!’’. Die spreekwoordelijke warme stoel die Sander achterlaat staat voor je klaar. Neem een kijkje op onze job site voor de vacature van Busines Analist. Een kleine toevoeging die hij hier nog aan mee wil geven? ‘’Pas je niet in een ‘hokje’? Geen probleem, want hier ga je in gesprek over je werkzaamheden en kun je alles bespreekbaar maken. Er is ruimte om twijfels, spannende momenten en ontwikkelingsmogelijkheden met elkaar te bespreken’'.

Mister Waku Waku vliegt nu toch echt uit...

Mister Waku Waku? Ja, naast die serieuze ondertoon mochten wij ook elke vrijdag genieten van een nieuw dierennieuwtje. Op vrijdagmiddag wordt de ‘Who are you gonna call’ afgesloten met deze inmiddels traditie. Hoe dat precies ontstaan is weten we eigenlijk niet eens meer... Maar dat we zijn afscheidsborrel afsloten met een echte ‘Waku Waku quiz’ dat stond als een paal boven water. Het is nog niet bekend wie deze eerbare taak van ‘dierenweetjes master’ op zich gaat nemen, maar de team song en input voor de eerste weken staat in ieder geval klaar op Teams!

De reden van zijn vertrek? Dat zijn persoonlijke redenen en heeft niks met TeamValue te maken. ‘’Ik ga voor maatschappelijke betrokkenheid en meer tijd met mijn gezin en werk in de buurt. Ohana. Misschien zat dat al in mijn DNA en is dat bij TeamValue alleen nog maar versterkt. Daar heb ik echt open gesprekken over kunnen voeren’’.

Sander, heel erg bedankt voor al je inzet en het dierenweetjes/vogelvirus. We gaan je missen en vinden het stiekem helemaal niet zo luchtig om je te zien uitvliegen. Al weten we dat we elkaar sowieso nog gaan tegenkomen en je jou kennende nog naar ongekende hoogtes zal stijgen. Just do it!

Meer lezen van Sander? Een terugblik op coronatijd of neem een kijkje op Werken bij TeamValue
We namen in stijl afscheid van Sander
Meer informatie over deze blog? Kom in contact met de schrijver(s).
No items found.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
NU AANMELDEN
Background

Join our team!

TeamValue is een jong en snelgroeiend bedrijf met een stevige basis. Wij zijn op zoek naar mensen die IT-skills hebben en het ook tof vinden om bijvoorbeeld workshops te geven. Samen op zoek naar de beste oplossing voor een klant. Daar gaat het ons om!