Even voorstellen: 5 nieuwe team members

Tim, Sander, Mijke, Mark en Maud stellen zich voor en nemen je in vogelvlucht mee door hun eerste weken bij TeamValue.

4
 min read  |  
6/11/2020
 |  
Onze teammembers

Afgelopen maanden hebben we weer een aantal fantastische nieuwe collega's mogen verwelkomen. En dat in tijden van van Corona. Daar zijn we supertrots op en blij mee! Voor de één liep de inwerkperiode net even iets anders dan voor de ander. Hoe ze deze periode hebben ervaren, én vooral wat je nog van ze kunt verwachten? Tim, Sander, Mijke, Mark en Maud nemen je in vogelvlucht mee!

Tim ter Haar – Business Intelligence Consultant  

''Mijn kennis verbreden op het gebied van Business Intelligence. Dat is wat ik wil en kwam zo al snel bij Teamvalue terecht. Een klein team dat ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan en waar collega’s bereid zijn je echt verder te helpen. Vanaf dag 1 zit ik volop in een stijle leercurve. Daar ben ik onwijs blij mee!’’. Tim houdt zich onder andere bezig met het maken van rapportages voor opdrachtgevers en het opzetten van een eigen tool gericht op het beheren van Business Critical Applications. Hij krijgt het meeste energie van duidelijkheid creëren en door een brug te slaan tussen onze technische en niet technische collega’s.  

Tim: ''wat ik heb geleerd is dat het vastleggen van de juiste richting in informatie zoals business doelen, een business case en de vertaling daarvan naar deliverables en customer journeys, key zijn. Maar daar ook proactief over communiceren met uitvoerende teams. Ik help organisaties door altijd voor ogen te houden waarom we het doen, positief kritisch te zijn, naar anderen en mezelf en de toegevoegde waarde echt te ‘beleven’. Mijn tip? Als je ergens in gelooft, ga er dan vol voor en betrek collega’s erbij! Het komt je niet vanzelf aanwaaien''.

Sander Boverhof – Business Consultant

Ben jij weleens onder de indruk van een organisatie? ''Ik wel toen ik weer eens ging praten met oud-collega's Anton en Anouchka. Mijn persoonlijke drive past perfect bij het idee van een kleinschalig team, een aanpakkersmentaliteit en een grote ambitie. Mijn hoogtepunt was dat ik in de eerste werkweek al een verdienmodel mocht opstellen voor een nieuw product’’.  

Sander is Business Consultant en werkt voor verschillende klanten ter ondersteuning van TeamValue collega’s. Ook is hij Product Owner van Bizure en bezig Modern Service Management verder te professionaliseren. Zijn MBTI-profiel, de methode die wij gebruiken om te kijken naar persoonlijkheid en gedrag, was bij Sander dan ook niet verrassend. Een flink groeipotentieel op strategisch visionair gebied en sterk in het bij elkaar brengen van mens en organisatie. Sander: ‘’Ik ben de laatste tijd wel onder de indruk van Tony Robbins, als inspirator, maar vooral een keiharde self-made ondernemer. Hij heeft een quote ‘Where focus goes, energy flows’. Daar ben ik ook van overtuigd’’.

De samenwerking tussen de business en IT gaat de afgelopen jaren al veel beter door bijvoorbeeld ook de tendens dat software laagdrempeliger en toegankelijker wordt voor de business. Maar je ziet bij grotere projecten nog steeds de uitdaging tussen het verwezenlijken en duidelijk stellen van de business doelen en sturing van het IT project.

We hebben een dynamisch team met niet per se gelijkgestemden en dat maakt ons juist zo krachtig! Nieuwsgierig naar ons hele team? Neem hier een kijkje. Wil je meer weten over welke vacatures er open staan? Ga dan naar jobs.teamvalue.com

Mijke Paulusse – Agile Coach

We vragen Mijke hoe ze bij TeamValue terecht is gekomen. ‘’Ja, dat is een mooi verhaal! Het was de eerste vacature die ik las. En het was er direct eentje waar ik blij van werd! Ik wist meteen: dit is wat ik wil. Dit is waar ik moet zijn. 'S avonds heb ik online gereageerd, de volgende dag hing Franka aan de telefoon, de week erop zaten we in gesprek en nu zit ik hier!’’. Momenteel is Mijke bezig met een aantal interne projecten om TeamValue nog verder te professionaliseren, zodat er een goede basis wordt gelegd voor verdere groei. Binnenkort gaat ze het veld in als Agile Coach.

‘’Ik ga 'aan' op het feit dat TeamValue anders is dan anders, en dat is ook echt waar. We zijn een jong bedrijf, halen alles uit onszelf en elkaar. Op werkgebied, maar ook uit het leven’’, aldus Mijke. Net zoals de andere gestarte collega’s vindt Mijke het bizar hoe kloppend haar MBTI-profiel is. Voor haar is het duidelijk: ik werk vanuit inspiratie en intuïtie, ik zie kwaliteit in een ander, streef naar eenheid en werk naar een stip op de horizon. Het vertelt me vooral dat ik gewoon mezelf moet zijn om het maximale uit mijn werk en het team te halen! “Inhale the good shit, exhale the bullshit” is een bekende quote in meditatie. Dat is ook hoe ik werk en in het leven sta. Focus op de essentie, wat echt belangrijk is, de flow. Bewustwording, een doel en goede communicatie is het begin van alles en legt de basis voor verandering. Samen op weg naar (business) transformatie!  

Mark Geneuglijk – Azure Solution Architect

‘’Ik kende Anton en Anouchka al. Ik heb met hen samengewerkt bij een eerdere opdrachtgever. Toen ik haar vroeg of ze op zoek waren naar nieuwe collega’s kreeg ik de reactie ‘als jij wilt praten, zijn wij op zoek’!  En zo was binnen een week alles geregeld.’’ Iedereen wil graag het maximale uit zijn mensen halen, maar ik heb het gevoel dat dit binnen TeamValue in balans wordt gedaan.  

Mark: ‘’Mijn start was best bijzonder. Ik zat in de startblokken om mijn eerste dagen op kantoor te starten en direct erna deel te nemen aan het Teambuilding weekend. Echter door Corona veranderde dit in een onboarding vanuit huis. Ik heb ervoor gekozen om direct met alle collega’s calls in te plannen om kennis te maken; zo weet ik wie mijn collega’s zijn en zij wat ik voor hen kan betekenen''.

Hij is Azure Solution Architect met een flinke interesse en trackrecord op het gebied van IoT. Zo weet hij met TeamValue collega’s bij klanten de brug te slaan tussen Azure techniek en Business Intelligence. ‘’Vaak kijk je naar processen, technische oplossingen, maar er komt ook zeker een goed stuk communicatie bij kijken om te zorgen dat de opdrachtgever hier straks zelf ook mee doorgaat. Zo vind ik het tof dat ik niet alleen techniek, maar ook toegevoegde waarde lever en veranderingen ondersteun. ‘’Zo’n project waarvan je later kunt vertellen “ken je die kastjes in je meterkast nog? Dat project hebben wij gedaan...".  

Maud de Haas – Stagiair Developer

‘'Na een tijdje gezocht te hebben naar een stageplek zat ik op een verjaardag en kwam ik in gesprek met een goede kennis van collega Marco, en zo mocht ik al snel op gesprek komen. Tijdens het kennismakingsgesprek kwam ik er al snel achter dat TeamValue niet hetzelfde werkt als ieder ander bedrijf maar dat ze hun eigen manier van werken hebben. The Golden Path. Ook worden er geen doekjes om dingen heen gebonden: als je iets wilt dan moet je ervoor gaan en als je iets niet wilt moet je daar eerlijk in zijn. Waar ik me het meest over verbaasde was dat ik op dag twee al betrokken werd in een meeting waar ook naar mijn mening werd gevraagd. Iedere mening telt.’’

Maud heeft inmiddels haar ‘Professional Scrum Developer’ certificaat al in the pocket en die van haar hangt daarmee ook tussen de andere certificaten op ons kantoor in Zwolle. Die kennis komt goed van pas bij de doorontwikkeling en het opschalen van de TeamNow game. ‘’Mijn uiteindelijke doel is om fulltime programmeur te worden met veel verschillende uitdagingen en het leren van nieuwe technieken. Ik wil de kunde achter het kunstje leren, doorhebben en toepassen’’.

Bekijk ook verhalen van andere collega’s Hendrik en Stephan, Franka en Glen en Marco.
Meer informatie over deze blog? Kom in contact met de schrijver(s).
No items found.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
NU AANMELDEN
Background

Join our team!

TeamValue is een jong en snelgroeiend bedrijf met een stevige basis. Wij zijn op zoek naar mensen die IT-skills hebben en het ook tof vinden om bijvoorbeeld workshops te geven. Samen op zoek naar de beste oplossing voor een klant. Daar gaat het ons om!