Baan transfer - van Team Player naar Team Member

Niet een geheel onbekende voor onze club, want ze is al een tijdje betrokken bij de marketing van TeamValue. Nu toch echt als nieuwe collega!

2
 min read  |  
5/10/2021
 |  
Onze teammembers

Ja, het is zover... een overstap van club. Ik ga van de Quoratio Groep naar TeamValue. Ik verlaat de ene oranje organisatie voor de andere oranje. Waarom oranje? Dat weet ik ook niet precies... Ik weet wel dat de dynamiek, het avontuur en de sportmentaliteit me aanspreken. Jou ook?

Passie voor (recruitment) marketing

De passie voor marketing is er altijd al geweest. Vanaf het begin specifiek voor arbeidsmarktcommunicatie, want wat is er mooier om een bijdrage te leveren aan het vinden van iemand zijn/haar nieuwe job? Ik zag dat HR en recruitment meer konden samenwerken met marketing en dat ze eigenlijk niet zonder elkaar kunnen.

Later ontwikkelde ik ook steeds meer interesse voor de B2B-markt en dan specifiek binnen de IT, waar ik vijf jaar geleden ook begon. Onze expertise is inzetbaar voor meerdere doelgroepen, waar content en middelen elkaar nog wel eens mooi afwisselen. Saai is het dus nooit! En dat vind ik erg belangrijk. Optimalisatie van processen, campagnes en het maken van nieuwe toffe content kan aan de lopende band. De inhoud ervan is zeker geen lopende band werk en dat houdt het uitdagend!

Transfer naar de IT-markt

Waarom dan toch een transfer zul je denken? Digital business, Human Results. Dat is waar TeamValue voor staat en zeker iets waar ik volledig achtersta. Hier ga ik mijn ervaring en marketing acties koppelen aan data en automation. Daar heb ik onwijs veel zin in! Toeval of niet, ik was al Team Player (freelance) en nu Team Member. Hier check je de rest van het team waar ik afgelopen week een mega waardevolle teamdag mee had. Daarover binnenkort sowieso meer!

We zijn inmiddels ons ‘elftal jasje’ wel uitgegroeid en gaan voor een echte transformatie. Van de business, IT en van jezelf. Deze transfer heeft de coaches van het team wellicht wat lang geduurd, maar we zijn er! Klaar voor een mooie wedstrijd. Mijn positie op het veld? Die van Marketing Specialist en klaar om nog meer de verbinding te zoeken met het team.

Het team en je eigen (glazen) plafond

Geloof het of niet maar we hebben ook een eigen mascotte. Dat is hond Sammie van eigenaar Anton. Hij en de andere teamleden waren de stralende profspelers afgelopen zomer tijdens de opnamedag van onze nieuwe video’s. Die Ohana (familie) waar ze het zo vaak over hebben, die heb ik al mogen ervaren. Vanaf de zijlijn, maar ook zeker in het veld. Lees er hier meer over.

Ik kan met zekerheid zeggen: ben je een team member of een team player, je voelt je onderdeel van het team en er liggen genoeg ballen voor je klaar om een goal mee te maken 😉

Een glazen plafond kennen we niet. Jouw eigen plafond wel en die is er om doorheen te gaan. Ik kijk nu al uit naar de zogenoemde 'certifislaving'. Want naast inhoudelijke marketing skills wordt er hier ook gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling en de 'way of work' die daarbij hoort. Ik zeg: let’s go!

Ook onderdeel uitmaken van deze toffe club waar enthousiasme, gedrevenheid en een beetje gekkigheid wel gewaardeerd worden? Bekijk dan onze actuele jobs (zowel vast als freelance) op https://jobs.teamvalue.com/.

Download onze cheat sheet BizDevOps

We combineren data en toekomstgerichtheid met intuïtie en een blijvende gedragsverandering. Hoe? We schreven de eerste stappen voor je uit in onze cheat sheet BizDevOps. Download ‘m nu gratis en start vandaag nog met jouw digitale transformatie.

Meer informatie over deze blog? Kom in contact met de schrijver(s).
No items found.
Meld je aan voor de nieuwsbrief!
NU AANMELDEN